ØSTKANTEN BLUESKLUBB innviterer deg på fest og presenterer Oslo-legendene og bandet BJØLSEN VALSEMØLLE


Østkanten Bluesklubb inviterer nok en gang alle medlemmer og ikke-medlemmer til fest.

Oslo-legendene i Bjølsen Valsemølle er kveldens hovedattraksjon denne kvelden.

Med klubb-mottoet «Du æ`kke aleine i Østkanten Bluesklubb» innviteres du denne kvelden på knallbra musikk, quiz, lodd med fine premier, prat, tull, dans og moro.

Bjølsen Valsemølle selv har våkna fra dvalen, revitalisert og med nylig utgitt plate skal de sørge for at dette blir en uforglemmelig kveld for oss alle. Ta gjerne med deg en gjest eller to.

Evt påmelding for å sikre seg plass og billett i døra kan gjøres innen fredag 1. oktober til: behrooz.nooraei@live.no eller på SMS til 938 39937.
Beste hilsner fra styret i Østkanten Bluesklubb
www.ostkantenbluesklubb.no


Wikipedia-fakta om Bjølsen Valsemølle og bandet Bjølsen Valsemølle:

Bjølsen Valsemølle var en av Oslos kornmøllebedrifter. Den ble grunnlagt i 1884 og Mølleanlegget på Sandaker stod ferdig 1896. Siloene ble bygget 1939.

Bjølsen Valsemølle er og en musikkgruppe fra Bjølsen i Oslo som var veldig populær på 80-tallet. Frontfigur er Trond Ingebretsen. Gruppen spilte storbyrock med tekster inspirert av Oslo og hendelser i byen. Den ble oppløst i 1986, men gjorde et vellykket comeback midt på 90-tallet da de dukket opp i en episode av underholdningsprogrammet Tore på sporet.

Bjølsen Valsemølle ga så ut en samle-cd i 1996 før en ny studio-cd kom i 1999. Gruppen har senere ligget lavt, men var atter i rampelyset under en festival i Melhus høsten 2006. Sep 07 slapp BV en dobbel-cd som har fått navnet Over elva. Den inneholder èn cd med nye sanger og en med gamle låter i ny drakt.
Videoen til tittel-låta ble til i forbindelse med en konsert for de innsatte på «Botsen». Ny cd ble sluppet okt 09. Den har fått navnet «Mohammeds cafè » og inneholder blant annet sangen » 91,72″, en hyllest til spydkaster Terje Pedersen og hans verdensrekordkast på Bislet 2 sep 1964.
www.bjolsenvalsemolle.no