ØYA-NATT 2: SPOON TRAIN presenterer: Indie-Rock Night m/ COLD MAILMAN + HYPERTEXT+ Bakgårds-party m/ Indie Rock DJ´s (Konsertstart KL.23.30 – DJ´s fra KL.22.00)

Oya_Profilelement2010-wm
Cold-Mailman-wHypertext-w

COLD MAILMAN
Cold Mailman har den siste tiden snudd flere og flere hoder med sin intrikate, velspilte og intelligente popmusikk. De lettere dystopiske tekstene kombinert med et digert, men fortsatt subtilt lydbilde gjør Cold Mailman til en liveopplevelse av de sjeldne, og det er knyttet store forventninger til deres andre fullengder som kommer i oktober på Kråkesølvs nystarta label.
www.myspace.com/coldmailman

HYPERTEXT
Bergens neste popeksport, Hypertext. Siden debuten Corrente Elektro i 2007 har bandet vært i studio og spilt inn ny plate med Jørgen Træen, fått seg et nytt bandmedlem og utviklet seg kraftig både på plate og scene.
De har turnert Danmark, Tyskland, Luxemburg og Storbritannia, responsens var strålende fra både publikum og konsertarrangører. Dagbladets Sven Ove Bakke følgende å si om bandet live: «Gitarene gnurer, bølger, brummer og slår mot hverandre over en rumlende rytmeseksjon, og i dypet ligger det vi alle leter etter: gode, velkonstruerte låter.»
www.myspace.com/hypertextband

Øya-Natt på Gamla