ØYA-NATT 4: ROCK & SPESIALREISER presenterer: Garage-Rock Night m/ LUDELLA BLACK & THE MASONICS (UK) + HIGH TENSION GIRLS (N) + Bakgårds-party m/ Garage-Rock DJ´s (Konsertstart KL.23.30 – DJ´s fra KL.22.00)

Oya_Profilelement2010-wm

Ludella-Black-wThe-Masonics-w
LUDELLA BLACK & THE MASONICS (UK)

Av Egon Holstad

Det er lenge siden jeg fullstendig sluttet å la meg sjokkere over den manglende logiske forbindelsen mellom talent, utførelse og kommersiell suksess. Det er nemlig ingen forbindelse. Det finnes ikke rettferdighet, livet er for kjipt, skjebnen er en kødd og Gud er en forbanna og grinete råtass.

Ludella Black var et sentralt medlem i britiske The Del-Monas og Thee Headcoatees, og skal ha selvsagt ha all mulig kred, skulderklapping og uforbeholdne hurra-rop for dét, men hennes solobedrifter er likevel enda drøyere og på et mye høyere nivå.

Hun lager dritspreke låter, skriver bittersøte, morsomme og smarte tekster, synger med en selvtillit høyere enn Petter Stordalen med en brøyeskavel kola opp i hvert nesebor, og burde således ha vært tilbedt som en halvgudinne på begge sider av Atlanteren. Når hun ikke er dét skyldes det mer at britisk musikkpresse er mer opptatt av å vie oppmerksomhet og spalteplass på analyser av avføringen til Gallagher-brødrene enn de er av å søke etter ordentlige talenter som faktisk har noe å komme med.

Den mest skammelig forbigåtte rock’n’roll-skiva i 2008 var «From This Witness Stand» av og med Ludella Black & The Masonics. Nå har du sjansen til å gjenopprette både selvrespekt, manglende dømmekraft og dumriantendenser på egen prioriteringsarena når hun og det fremragende orkesteret hennes står på scenen i hovedstaden.

Dævelen deise, så gøy dette kommer til å bli!

Holly Golightly meg her og Nancy Sinatra meg der. Pøh!

LUDELLA FOR PRESIDENT!

www.myspace.com/ludellablackofficial
www.myspace.com/themasonics

High Tension Girls

HIGH TENSION GIRLS (N)

High Tension Girls består av Linda fra The Launderettes, Lise fra The Pumps og Plingis fra Mensen og er en punkrock-trio etter den gamle gode oppskriften. Med riff røffere enn rakettbrennstoff, rytmeseksjon tightere enn gaffateip, låter lekrere enn Volvo P1800 og soloer fetere en Meierismør.

De spiller låter du har hørt før, låter du tror du har hørt før og låter du gleder deg til å høre tusen ganger til.

Pynt deg til tenna eller la være, men sørg for all del for ikke å gå glipp av High Tension Girls når du har sjansen til å se dem!
www.youtube.com/watch?v=KyQLnbxr1Io

Øya-Natt på Gamla