Loxodrom // The Last Man // Wake Up and Tsunami

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.150,- I DØRA FRA KL.20.00     FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.150
(inkl. Kr.20 billettavgift)

Gamla inviterer til tunge riff, groovy rytmer og sugende melodier som treffer deg langt inn i sjela når Loxodrom, The Last Man og Radiate Heat besøker lokalene 17. Juni.

LOXODROM
er et band som blander metall, hardrock og stonerrock i en progressiv kryddergryte og hogger riff ut av gråstein. I 2016 ga Loxodrom ut debutalbumet Megalitt som du streame eller laste ned gratis på Bandcamp.com. Megalitt er et studio-prosjekt på 8 låter med preapokalyptisk hard rock. Tekstene er på norsk og er hentet fra det innerste kammer. De tar utgangspunkt i de fire elementene, naturkrefter og en svunnen tid. Loxodrom er et relativt nytt band men medlemmene har lang fartstid fra andre bandprosjekter. Bandet er fra Drammen og består av Vebjørn Johannessen på bass, Christian Skaug på trommer, Kjartan Hoffmann på gitar, og Thomas Green på gitar og vokal.
Er du klar for en annerledes musikkopplevelse er dette noe du bør få med deg!
https://loxodromband.bandcamp.com/releases
https://www.facebook.com/Loxodromband

Oslo-bandet THE LAST MAN
har de siste årene festet grepet om musikken de selv beskriver som en kald hybrid av grunge, stoner og hardrock, kokt sammen i en stor gryte reverb. Resultatet er tunge riff og drømmende melodier i et nokså dystert landskap. Et særegent utrykk, sjonglering med ulike stilarter og et dynamisk lydbilde har alltid kjennetegnet musikken og er nå tydeligere tilstede enn noen gang. Bandet har akkurat sluppet sin første single og
planlegger utgivelse av EP høsten 2017.
https://www.facebook.com/thelastmanband
https://www.youtube.com/watch?v=q24GzP-vkZ4
https://open.spotify.com/artist/1HSWih8YCWyvbLcHWdTVj8

WAKE UP AND TSUNAMI
er et rockeband fra Oslo som inntil mai 2017 gikk under navnet Radiate Heat. Blant inspirasjonskildene finner man band som Thin Lizzy, Kyuss, Tool, Black Sabbath, Monster Magnet, Wolfmother, Kvelertak, Witchcraft, The Sword, Led Zeppelin, Black Keys – for å nevne noen.
Wake Up and Tsunami spilte sine 3 første konserter på Emergenza på både John Dee (innledende og semifinale) og Rockefeller (finalen) og fikk blant annet disse omtalene: Gutta i Radiate Heat viser ekte spilleglede, og når vokalisten skriker «Dokke e deilig» til publikum, koker John Dee! Mange fete låter, og et utrolig grandiost lydbilde. Vokalisten er utrolig dyktig, og får med seg publikum på allsang, og noen ganger føler man at man er på en Wolfmother-konsert.
https://www.facebook.com/wakupandtsunami
https://soundcloud.com/wakeupandtsunami