MITSUPUBLIC – Presenterer Electronica Fusion med DJ G-HA + DJ PHARDIN + JACO TABACO

.mitsu1Mitsupublic er et konsept drevet ene og alene av oslo-jenta Mitsu. Hun hadde sin første fest på Sjokoladefabrikken i 2006 og har hatt utallige eventer siden.
Mitsupublic har presentert internasjonale artister som Atmos (SW), Choen (UK), Loud (IL), Morg (SW) og Dj Kobi (IL).

Av de lokale heltene har blant annet G-ha, Strangefruit, Olle Abstract, Dj Phardin, Motorolav, Deadswan, Jaco Tabaco, Madstiansen og Constantine Moist stått bak spakene.

mitsupubliclogo-wGå ikke glipp av det siste Mitsupublic eventet før fødsel og et lengre opphold på Bali.
Oslo Live Festival (1-4 juli) arrangeres for andre gang på Kontraskjæret ved Akershus Festning denne helgen. Festivalen har et svært godt klubbtilbud og det kommer til å boble i Oslo. Så gå ikke glipp av Mitsupublic på fredag 3. juli!!

Denne gangen ønsker vi å samle røkla til en deilig sommeravslutning, og da er det selvfølgelig Geir (G-ha), Dj Phardin og våt alles kjære Jaco Tabaco som skal få det til å revne. Gutta tar med seg rykende fersk vinyl og skal snurre og skru til det brenner.

Det blir også bakgårds vorspiel i Gamlas bakgård med cava og sigarer mellom 20-22 der vi bland annet feirer Wenche Kjærstads 50års dag.
Gratis inngang for  alle som først kommer på dette vorspiel et i bakgården.

Mitsupublic eventene har alltid en særegen varm og feminin stemmning. Nøkkelordet er «fusion». Fusion av gammelt og nytt, hardt og mykt, Japan og Norge, Elektronisk og organisk, Psykedelisk og brutalt

Uansett hvem du er kommer du til å oppleve en kveld med Mitsupublic som noe forfriskende nytt og anderledes.
Bubbles & Love
Mitsu +47 95 84 69 04