A New Direction Music & Bragvin Fonogram presenterer de nye låtskriverheltene: SCHWENCKE + JAREN SCOTT + NIKLAS NESSET

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK EVENT

Bragvin Fonogram og A New Direction Music er stolte av å kunne presentere disse tre låtskriverheltene:

Jaren Scott + Niklas Nesset + Schwencke
Schwencke-wSCHWENCKE
Morten Schwencke (20) fra Stabekk utenfor Oslo er et friskt, nytt skudd på den norske låtskriverstammen. I juni 2014 slapp han sin første plate og ble umiddelbart frontet av Oslo Folk Collective som en av de mest spennende norske singer-songwriterne i dag.

Med mot til å sette ord på livets store verdier og spørsmålstegn gjennom sine tekster og historier, viser Schwencke seg som en seriøs og meningsfull tekstforfatter. Både gjennom konserter og lydfestet musikk tar han oss med på reiser fra det helt nære akkustiske til det større og mer pompøse lydlandskapet, og med sin crispy vokal og følsomme falsett, bærer han oss gjennom sterke og catchy melodier med stor identitet og trygghet. Morten Schwencke kommer til å gi oss mange gode grunner til å tenke, smile og danse i årene fremover.
www.bragvinfonogram.no/schwencke

Jaren-Scott-wJAREN SCOTT                                                            Foto:Lars-Ingar Bragvin Andresen
Fra en liten by ved Seattle i statene kommer låtskriveren og sangeren Jaren Scott (25). For tre år siden tok han med seg kassegitaren og kofferten og flyttet til Oslo, og ble raskt oppdaget av plateselskapet Bragvin Fonogram. Dette er en låtskriver som vet å sette ord på livets dybder og høyder, og med sitt unike sound viser Jaren Scott oss en ny side av folk-sjangeren i 2014.

Han var månedens Diamond Club-artist i april, og NRK p3 har nylig anbefalt ham som en folkpop-artist av «skyhøy kvalitet». Han skriver med tyngde, jobber hardt for familien og gleder seg stort til å fullføre sitt første album i 2015.
www.jarenscottmusic.com

Niklas-Nesset-wNIKLAS NESSET
har frem til nå gått under navnet Seven Degrees Below. Han er en låtskriver fra Trondheim som har gitt ut singlene Wasteland og Proud, som begge har mottatt svært bra respons og tilbakemeldinger, samt spilletid på NRK p1. Produsentene i NRK beskriver musikken som kjempebra med kvalitet som skiller seg ut fra resten av trondheimsmusikken, rett og slett god musikk! Med en særegen, rå og sårbar vokal presenterer Niklas Nesset gode tekster pakket inn i fengende indie pop/rock som blir sammenlignet med blant annet Coldplay og The Killers. Niklas Nesset kommer til å være med å representere musikknorge i årene fremover.
http://soundcloud.com/sevendegreesbelow