ACID BULLET + IN AUGUST + REBEL ANDROID

BILLETTER KR.100 I DØRA FRA KL.21.00                               FACEBOOK-EVENT
ACID BULLET

er bandet med klokketro på at rock’n roll vil våkne til liv igjen og at musikk skal ha intensitet og energi. Forvent skitten,bluesbasert rocknroll med inflytelse fra rockens glansdager på 60- og 70-tallet og band som Led Zeppelin, Guns N’ Roses, Rolling Stones og tidlig Lenny Kravitz.

Bandet har allerede spilt på scener som Rockefeller og John Dee og spilte sist på Gamla med Xelerate og Dirt Inc. i september i fjor. Bandet gikk i 2012 til Norgesfinale i både Global Battle of the Bands og Emergenza Festival og vant Preståsfestivalens bandkonkurranse, der de fikk varme opp for Stage Dolls på festivalen. Acid Bullet vant nylig også publikumsprisen i konkurranse for nye band på Oslos radiokanal for rock, Radio Rox. Gutta forbereder nå debutalbum som ventes i løpet av året.
www.facebook.com/acidbullet
www.soundcloud.com/acidbullet

IN AUGUST
ble dannet i 2011. Bandet består av fem medlemmer. Kjell (gitar), David (gitar), Tom (bass), Morten (trommer) og Lady August (vokal).

Bandet digger groovy rytmer, masse av energi og ærlige upolerte tekster. Musikken er gitarbasert med soloer som vi ikke hører så mye av i dag og drypp av progressive elementer. En forkjærlighet for melodier gjør at bandet fremstår som kommersielt med låter man bare må høre en gang til. Bandet har siden starten satt sammen låter til sitt første album. Singlene ”You’ll never know”, «Dad» og «Frozen Fear» ble sluppet 26. januar 2013, og bandet er klar til å rocke de fleste scener sønder og sammen.

Det har blitt en greie i nærområde at musikkinteresserte tar kveldsturen forbi øvingslokalet for å få en sniklytt da ryktet forteller at bandet har en tendens til å blåse ut veggene og få taket til å lette, her snakker vi ekte rock . Gled deg!!
www.facebook.com/inaugustmusic
www.nrk.no/urort/Artist/InAugust1/default.aspx

REBEL ANDROID
‘Mesmerising vocal harmonies chaperone the listener throughout the songs, while letting the accompanying melodies flow with a chilling melancholy, engaging the audience being swept away in the dark undertow of the music…..a genuine rock sound with intelligent song construction while fusing with contemporary attitudes and style.’

— DJ Damien V, ArenaCast.

Rebel Android spiller videreutviklet rock; en ustandardisert symbiose av skitne, vakre gitarer, drivende bass og trommer og skremmende relevante tekster. Noen kaller det alternativt, noen kaller det mainstream, vi kaller det rock.

Rebel Android ble startet tidlig i 2005 i Oslo. Bandet debuterte i april 2008 med «The Imposter», etterfulgt av «‘The Randominator» i februar 2012. Bandet fortsetter nådeløst å skrive, spille inn og fremføre utfordrende musikk, og jobber for tiden med årets utgivelse «The Expanding Divide».

Rebel Android er Vx (vokal, gitar), Lars (lead gitar), The Stig (bass) og Mårten (trommer).
www.rebelandroid.com
www.soundcloud.com/rebel-android
www.facebook.com/RebelAndroid