ALL BUT KINGS slipper EP´en «Milky Way» med pop-rocka retro synther

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.100 I DØRA FRA KL.21.00          FACEBOOK-EVENT
All-But-Kings-wSosiale medier er ikke bare tidsfordriv, men også en måte å bringe mennesker sammen på, eller i dette tilfellet: et band!
Oslo-baserte All But Kings startet nemlig sin historie i desember 2011, da en simpel facebookchat førte dem sammen. I hovedsak skulle gutta bare jamme, men det tok ikke lang tid før de skjønte at de var ment for mye mer. Bandet begynte å sende ut låtideer og det tok ikke lang tid før de fikk svar av Norsk Lydstudio, hvor de fikk hjelp av Peter Michelsen fra Donkeyboy.

Dette samarbeidet resulterte i deres første og andre singel «Coming my way» og «Back at the start», med flere hits på vei. I 2014 ble singelen «Ordinary Superhero» utgitt.
Dette er singelen som i hjulpet gutta å finne sin rette sound. Singelen ble produsert i nok et samarbeid med Peter Michelsen fra Donkeyboy og mastret av Grammy Award Winner Tom Coyne i USA.

All But Kings (2)-wI 2015 ble bandets første storsession i studio satt i gang. Nok en gang i samarbeid med Peter Michelsen kom låtene «Drifting, Oslo, Milky Way og Falling From Grace» til verden. Disse låtene er helt klart inspirert av sounden de fikk etter at «Ordinary Superhero» ble sluppet på markedet, og dette er helt klart rettningen bandet vil fortsette med. Et særpreg av poprock med retro synther. Nå er All But Kings klare for å presentere seg for resten av Norge, og dette er bandmedlemmene:

Eirik Sundet (1991, Bærum) – Vokalist, gitarist og låtskriver Jonas Aas (1990, Skien) – Leadgitar, låtskriver og arrangør Vegard Kinden Solem (1991, Brattvåg) – Keyboard Christian Oftedal (1986, Bærum) – Bass og synthbass Torgeir Nygård (1991, Lillestrøm) – Trommeslager.

All But Kings gikk fra å være jammekamerater, til å bli et fullkomment band i pop/rock sjangeren med et hint av en retro sound. Med Eirik Sundets særpregede stemme, og resten av bandmedlemmenes input av egne musikkerfaringer, har de skapt et enestående samarbeid.
www.facebook.com/allbutkings
www.allbutkings.com
SPOTIFY