ALLIGATOR X + PIRAYA TANK med hardtslående Rock på norsk

Alligator-X-w
27. august braker det løs med norsk rock på Gamla.

2 av hovedstadens mer velrennomerte undergrunnsband, AlligatorX og Piraya Tank serverer hardtslående rock med norske tekster!
AlligatorX er rock’nroll, musikalsk inspirert av bl.a. Dum Dum boys, Raga Rockers, Foo Fighters og Iron Maiden. Dette er svett partyrock med et eget autentisk sound! Bandet har medlemmer fra både Nesodden, Fredrikstad og Oslo, og har etter mange klubb- og festivalkonserter i Oslo og andre deler av østlandet fått et rykte på seg til å være et særdeles energisk og dyktig liveband med høy partyfaktor.

Etter flere utsolgte klubbkonserter og vellykkede festivalopptredener kulminerte 2008 med release av musikkvideoen ”Hjerteknuser”, vist på storskjerm for et fullpakket Funhouse i Oslo 11. oktober.

I 2009 hadde bandet konsertpause for å jobbe i studio med innspilling av sitt debutalbum, og finpusser nå dette for planlagt utgivelse på sin egen label Mass Musikk i løpet av høsten 2010. I mellomtiden kan EP-en ”Tråkk feil og gi faen!” kjøpes på konserter eller fra Platekompaniet – og kommer du på konsert kan AlligatorX love et energisk rock’n roll show med kraftfull vokal, buldrende bass og doble gitarsoloer!
www.myspace.com/alligatorX1

Piraya-Tank-w
Bland poesi med brutalitet, og et hav av gitarriff og du får Piraya Tank.
Piraya Tank kom til i en orgie av baris, svette, hygge og en dyp lidenskap for rock.
Sånt blir det historie av, og siden har bandet rocket det som finnes av små og mellomstore rockeklubber i og rundt hovedstaden.

Februar 2010 ga bandet ut sin selvtitulerte EP, til et fullsatt lokale og begeistret publikum på The Ferryman på Aker Brygge.
Piraya Tank spiller 70- og 80-talls innspirert californisk punk-metal, selvfølgelig også  med norske tekster.
www.myspace.com/pirayatank