ALLIGATOR X RELEASE-PARTY OG ROCKE-KURRONG-FEST + ISABELLA LEROY

FACEBOOK-EVENT
Billetter Kr.150, i døra fra KL.20.00 + Forsalg Kr.100 + avg på Billettservice.no
+ Posten/Narvesen/7-Eleven hvor reserverte billetter kan hentes og betales
ALLIGATOR X PÅ YOUTUBEAlligator X feirer debutplata «Glem elegansen» ved å invitere til fest på Gamla.
De spiller skitten rock med punch og attitude.Tekstene handler om mørke nedturer , ispedd noen låter her og der som beskriver livet som en fest.

Gutta har bred liverfaring og akkurat som på sin nye plate gir de alt for at publikum skal få en best mulig opplevelse. Det er umulig å holde seg likegyldig når du hører AlligatorX spille. Det er akkurat slik de ønsker det skal være.
Fysisk utgivelse på plata var 10.desember og kan kjøpes eksklusivt på www.alligatorx.com via nettbutikken der.

I tillegg vil det arrangeres Rockkurong.
Konseptet er å høre på deilig rock mens vi spiller det fantastiske spillet kurrong.
Vinneren vil bli premiert. Om du ønsker å delta vil oppstart på denne turneringen være kl 20.
Vi lover fine premier.

I forbindelse med coveret på Alligator X sin nye plate ønsker de og å dele ut bananer ved inngangen, men ikke for at folk skal spise de, men kaste de på bandet……
– HURRA, dette ser vi frem til ;-)
www.alligatorx.com
Alligator X på Facebook

ISABELLA LEROY

ble kjent for et større publikum da hun var med i Idol i 2007. Hun fikk tidlig et favorittstempel for sine sterke fremføringer av egne låter, noe som også bragte henne til finaleplass. Men å fremføre andres sanger var ikke Isabellas greie, så hun spaserte ut av Idol med en 9. plass i bagasjen.

Siden den gang har Isabella lagt Idol bak seg og brukt tiden til å skrive nye sanger og til å finne sitt eget musikalske uttrykk. I spennet mellom favorittartister som Michael Jackson og Susanne Vega har hun funnet sitt eget univers, noe som gjenspeiles både i det rytmiske og det tekstlige utleverende i Isabellas musikk. Men som låtskriver har hun også røtter i rockehistorien, med elementer fra folkloren.

Isabella kan kanskje best beskrives som en omreisende. Hun er født i Tønsberg, oppvokst i Stockholm og hadde sin tidlige ungdom i Fredrikstad, hvor hun raskt ble endel av byens nye musikkmijø. Etter å ha vært elev ved hele 13 ulike skoler i oppveksten, reiste Isabella ut i verden med gitaren som sitt eneste holdepunkt. I Central Park i New York bodde hun en tid under åpen himmel og ble kjent med en uteligger som våket over henne om nettene. Han gav henne navnet «The voice of God». Og kanskje er det nettopp stemmen som gir Isabellas sanger sitt sterke særpreg.
www.myspace.com/leroyisabella