ALPHATROSS + BAND OF DISHONOR + SINDRI leverer tunge riff, harde rytmer, gitardueller og sjangertro vokalfinesse.

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.100 I DØRA FRA KL.21.00         FACEBOOK-EVENT
Alphatross-w
ALPHATROSS
har levert Hard Rock fra hofta siden oktober 2010 og kom med sin første EP i oktober 2013.
For tiden bakes flere utgivelser med nytt materiale i mixen av stoner, prog, punk, metal og klassisk hard rock med tunge riff, hardtslående trommer, taktfast bassryggrad, harmoniske gitardueller toppet med vokalfinesser er forventer av denne sjangeren.
https://open.spotify.com/artist/4wmJ4WJugaukSalb3dI6Tf
www.facebook.com/Alphatross

Band-Of-Dishonor-(2)-wBAND OF DISHONOR
Tung-Metal baserte Band of Dishonor startet i 2013 og er inspirert av amerikansk sørstats groovemetal.
Gitarriffene er som spikra i kista, bassen som betongen under Grubbegata, trommene fastere enn barnetrygd og vokalen effektiv som vedkløyver.
www.facebook.com/bandofdishonor

SindriSINDRI
har i de senere år vært mest kjent som frontmann i Dog Almighty som han startet sammen med Joff, Kim og Fredrik fra forhenværende SPAN i Januar 2006.
Dog Almighty ga ut debutskiva si 29. September 2007 og gikk innpå den norske delen av VG-lista etter en omfattende Norgesturné den samme høsten.
Dette etter å ha servert hundrevis av liter fiskesuppe til tusenvis av publikummere som forhenværende vokalist i Farout Fishing
og satt ølsalgsrekorder på en haug av obskure puber i Norge med det legendariske fjøspunk-bandet The Hoodlums.

Ved siden av å fronte rockeband, har Sindri gjennom årene skapt sitt eget univers av melankolske, akustiske landskaper blandet med sjamanistisk urkraft og inspirasjon fra et vell av sjangere, selv om hovedinspirasjonen kommer fra Rock/Metall. Dette er bakgrunnen for dype, sjelsettende tekster på norsk og strupesang. Sindri blir ofte sammenlignet med artister som Jeff Buckley, Tool og Seigmen. En vanlig tilbakemelding fra publikum er at Sindri høres ut som et helt symfoniorkester, til tross for at det bare er han og en kassegitar på scenen.
www.facebook.com/Sindrimusic