Brand New Opry presenterer AMERICAN AQUARIUM (US) – Stein ærlig Americana Rock´n´Roll om livets mot og medvind

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.250,- I DØRA FRA KL.20.00 FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.250 (inkl. Kr.20 bill.avg)

Gamla og Rootsy´s Country & Americana-klubb Brand New Opry presenterer:
american-aquarium-1Etter endeløse mil med kontinuerlig turnering av rå rootsy Americana Rock´n´Roll og hjemsøkende Country-ballader på små drittjobber som knapt ga smør på bordet og med motgang på alle personlige fronter, var American Aquariums destruktive livsførsel mer enn bare selvopplevde tekster.

Tross kult og rockestjernestatus i visse kretser, spesielt i sin hjemstat og by i Raleigh, North Carolina, hvor de i 2012 spillte inn «Live In Raleigh», var bandet drittleie.

Det var ikke kultstatusen som skaffet de penger til husleia eller mer bensin på tanken.
Frontmann BJ Barham hadde ikke engang egen leilighet, men hadde etablert seg med dårlig råd i et lagerrom for å få tak over hodet.

De hadde levd det harde Rock´n´Roll-livet som handler om å pynte på livets utfordringer mindre nyktre i en bar klokka 2 om morran, lenge før de startet bandet i 2006.

Etter 6 utgivelser med egne låter på egne labels, men med liten eller ingen salgsuksess var de utslitte og motløse og på vei til å kaste inn håndkle med innspillingen av 2012´s «Burn.Flicker.Die».

Her ble det jævla skitlivet oppsummert som en siste stopp før de skulle oppløse bandet, men hvorpå det smalt skikkelig da plata fikk mega gode kritikker og de for alvor ble oppdaget i USA.american-aquarium-2Det var ikke bare produsent Jason Isbell´s skyld, men og at mange flere der ute identifiserte seg med American Aquarium´s syn på livets fiaskoer.

Anmeldelsene førte til salgssuksess med større og bedre betalte jobber verden rundt og med 2014s «Wolves» ble temaet å heller feire livet med fokus på livsglede og overlevelse.
Ikke minst da alle deres diehard-fans sto bak en større crowd-funding for at de skulle få spillt inn skiva.

Musikken på «Wolves» har og med stor suksess tatt en mørkere retning hvor bandet blåser hele kruttønna av alternativ rock i sitt «steel-gitariske» Country og Americana-hjerte og som oppsummeres blant flere live-favoritter gjennom 2016´s «Live At Terminal West».
WEB FACEBOOK INSTAGRAM SPOTIFY YOUTUBE