ASIAGO, en raspa salat av vellagret ost, rocka pakke og melodisk teft slipper skiva «A Daring Smoothie» + LUNA PARK, et 80-talls flørtende rockeorkester + THE SAP´s Stoner-Pop

Asiago-A-Daring-Smoothie-w
Asiago – A Daring Smoothie

Det trondheimsbaserte bandet Asiago slipper sitt debutalbum «A Daring Smoothie» 8. mars, og inviterer til fest på releaseturnéen bandet reiser ut på.
17. april kommer Asiago til Gamla!

«A Daring Smoothie» vil selges inne på lokalet.

En vellagret ost er ofte raspet i salater, supper, pasta og sauser, men fresh Asiago er hendig delt i tilberedelsen av en rocka pakke med melodiøs teft.
Bandet spiller på visuelle strenger og framstår som en enhet på scenen, hvor de stadig verver nye tilhengere med sin jomfruelige sound og smittende energi.
Bandet har modnet gjennom hyppig liveopptredener rundt omkring i landet. Ved videre modning kan vi forvente at bandet vil høres ut som en smakfull blanding av godt modnet parmesan og ridderost som hele Gamla kan fråtse i.

Om ost kan deles inn i modenhet og smak har Asiago for lengst passert det pubertale og strekker seg mot et massivt publikum, medan vi venter i spenning på deres første utgivelse.

Asiago-w
Asiago ble startet i Trondheim sommeren 2007 av fem unge menn med god erfaring fra tidligere band i det trønderske musikkmiljøet. Bandet spilte sin første konsert i juli 2008, ble utvidet med et nytt medlem, og har per dags dato spilt over 30 konserter landet rundt.
www.asiago.no
Asiago på Facebook

SUPPORT:

Luna-Park-w
Luna Park
skal i februar jobbe i studio med sin debutplate med Jan Tore Diesen (Bermuda Triangle) som produsent. I høst spillte de konserter på etablerte Oslo-scener som Mono, Rockefeller og John Dee og i sommer var de med på Klubb-Øya.

Luna Park kan beskrives som et rockeorkester som spiller forførende låter med en fargerik eksplosjon av suggerende lyder som flørter med det sene 80-tallet. Selv beskriver Luna Park musikken sin som en hybrid av Spandau Ballet, Zeromancer og The Killers.
I fjor spilte de inn sin første EP med Alex Møklebust (Seigmen/Zeromancer) bak spakene.

«Singelen ‘Dancing Out Of Time’ blir bandets andre utgivelse, men gutta har eksistert siden 2007… Denne gangen har låtskriver og vokalist Sven Erik Waagan stått for produsering og mixing. Vi har sett gutta live, og det sparker virkelig i mellomgulvet. En fornøyelsespark med energiske godbiter du ikke bør gå glipp av!»
– RADIO ÅLESUND
www.myspace.com/parkluna

the-sap-wThe Sap er et Oslo-basert band kombinert med hard rock, grunge, pop, glam og humor. Bandet har etablert seg som noe utenom det vanlige; vi kaller det «Stoner-pop». The Sap er kjent for å rive publikum med seg med sitt svette og groovy uttrykk. Dette kombinert med karismatiske Steinar Sevje i front garanterer en heftig konsertopplevelse.

The Sap ble dannet for ca et år siden og har siden vært aktive både med konserter og i studio. Bandet fullfører for tiden en EP som skal slippes på Gamla 29.08, Den inneholder bl.a. «Morning Wood» og «The Pearl Necklace».
www.myspace.com/thesapspace