BØNDER I BYEN -FESTIVALEN m/ Pipedream + Breyma Tei + Nordgarden + Firetop Mountain

Bønder i byen

Bønder i byen

Bønder i byen-festivalen skal vise byfolka at det også lages bra musikk på landet. Festivalen arrangeres for andre år på rad i regi av bandet Firetop Mountain.

Tittelen på festivalen er ment noe ironisk siden musikken som presenteres er alt annet enn bondsk. Festivalen skal feire det musikalske mangfoldet og det faktum at Oslo har blitt et naturlig tilflyttingssted for flinke musikere. Bandene som presenteres på Gamla denne kvelden er kanskje ikke finne på hitlistene, men de har allerede klart etablere seg godt i den norske undergrunnen. Uansett om du liker Louis Vuitton-veske eller høygaffel best som tilbehør bør du ta turen til Gamla i Oslo 17. oktober.

Bænda som skal spille denne kvelden er:

Pipedream

Pipedream

Pipedream
Pipedream har spilt på de fleste scener i Oslo, og har også turnert rundt i Norge. De fikk i år spille på by:Larm og Norwegian Underwood, og ble også kåret til årets Underwood-band. De har nå inngått kontrakt med Sony BMG.
www.myspace.com/pipedreampipedream

Breyma Tei

Breyma Tei

Breyma Tei
Breyma Tei ga ut sin debutplate i august 2007. Plata har fått god kritikk og bandet har klart å få både medieomtale og radiospilling til tross for at de ikke har et plateselskap i ryggen. Aloudahem er bandets første utgivelse. Bandet har gjort alt selv. Ørnulv Snortheim har vært kombinert hovedprodusent og studiotekniker samtidig som han har mikset hele platen.
www.myspace.com/breymatei

Nordgarden

Nordgarden

Nordgarden Nordgarden er opprinnelig fra Hamar. Han har gitt ut tre album, og spilt flere hundre konserter i Italia, Storbritannia, Nederland, Norge og Polen. Platen «A Brighter Kind of Blue» fikk den norske pressen til ta frem superlativene. Stein Østbøe i VG skriver: «Det nærmeste en ny norsk låtskriver har kommet de tidløse kvalitetene til Ryan Adams». I 2008 kom hans tredje album, «The Path of Love» . Dette er den første utgivelsen på Nordgardens eget label, Giardino Del Nord, distribuert av Indie. www.myspace.com/nordgarden

Firetop Mountain

Firetop Mountain

Firetop Mountain
Firetop Mountain er et indierockeband som holder til i Oslo, men hvor alle medlemmene opprinnelig er fra Hamar og omegn. Bandet startet opp tidlig i 2007, og har siden da jobbet med bli et livlig liveband. I år har bandet spilt inn sin første fullengder som har forventet release i desember. Firetop Mountain er arrangører av Bønder i byen-festivalen.
www.myspace.com/firetopmountain

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar