Babu Babel Booking presenter: THE SAP + ELEPHANTINE + FREESHINE + ASIAGO

the-sap-wThe Sap er et Oslo-basert band kombinert med hard rock, grunge, pop, glam og humor. Bandet har etablert seg som noe utenom det vanlige; vi kaller det «Stoner-pop». The Sap er kjent for å rive publikum med seg med sitt svette og groovy uttrykk. Dette kombinert med karismatiske Steinar Sevje i front garanterer en heftig konsertopplevelse.

The Sap ble dannet for ca et år siden og har siden vært aktive både med konserter og i studio. Bandet fullfører for tiden en EP som skal slippes på Gamla 29.08, Den inneholder bl.a. «Morning Wood» og «The Pearl Necklace».
www.myspace.com/thesapspace

elephantine-wElephantine fra Trondheim ble dannet på seinhøsten 2007 og kom på tredjeplass i Trøndersk mesterskap i Rock 2008. Siden da har Elephantine skaffet seg en voksende og trofast fanskare, gode kritikker og en eksplosiv energi på scenen.

Elephantine spiller hardrock med tilbøyninger til blues og metall. Publikum vil nok dra kjensel på et ganske vidt spekter av innflytelser, og kritikerne har nevnt alt fra Motorpsycho, Stonegard og Black Sabbath, til Muse og Cadillac.
De ga ut EP’en «Suite in D-minor» i 2008, og tidligere i år spilte de inn musikkvideoen «The Tusk», som hadde release i mars på Blæst.
www.myspace.com/elephantineroc

freeshine-wFreeshine er et spennende band fra Oslo, som spiller prosa-beat-musikk = tekst et førende element for musikken. For de som har fulgt Freeshine gjennom plateutgivelser og konserter, blir Gamla første Oslo-giggen på ett år.
De siste liveopptredenene har vært jammete, støyete men fengende som en Zebra i sentrum, så Gamla-konserten blir nok noe i retning av det den også.
www.freeshine.no

asiago-wTrondheims-ligaen Asiago´s melodiske og eksplosive gitarpartier er fulle av energi og råskap. Ispedd en solid dose harmoniske og stemningsfulle partier, tar Asiago deg en snartur tilbake til 90-tallets indie rock og grunge-scene.
De kombinerer sine ulike musikalske referanser på en smart måte, og veltrente ører kan få med seg elementer fra Smashing Pumpkins, Radiohead, Damien Rice, Sunny Day Real Estate og The Soundtrack of Our Lives.

Kristian Skauges fengende og rene vokallinjer limer det hele sammen, og dynamisk drives bandet fremover like stødig som et ekspresstog.

Asiago ble startet sommeren 2007 og består av musikere med god erfaring fra tidligere band i trondheimsområdet. Bandet spilte et titalls konserter i siste halvdel av 2008, og har i vår spilt på bl.a. Steinstock 09 (Trondheim), Smuget (Oslo) og 3B (Trondheim)._
De er i disse dager i studio, der de jobber med Håkon Gebhardt (Motorpsycho/HGH) som produsent._
Asiago leverer alltid en energisk konsertopplevelse, og er klart for nytt publikum!
www.myspace.com/asiagomusic