BACKSTREETS – «A TRIBUTE TO BRUCE SPRINGSTEEN»

Backstreets, Norges fremste Springsteen hyllestband, er klare for Gamla!
BILLETTER KR.150,- I DØRA FRA KL.21.00
Facebook-Event
Har du opplevd Bruce Springsteen live? I så fall vet du hva det handler om – en karismatisk frontfigur, et strålende band, og et låtmateriale som overgår det meste. Rett og slett et fyrverkeri av en konsert.

Det er nettopp dette Backstreets tilstreber seg – å gi deg en fantastisk konsertopplevelse, noe visse aviser og har oppdaget.
Østlendingen hadde dette å si sist bandet var i Trysil:
www.springsteentribute.com/Pdf/anmeldelseOstlendingen2.pngPå scenen har åttemannsorkesteret med seg både orgel, sax, fele og trekkspill, og setter sin ære på å gjenskape det magiske lydbildet nordmenn elsker Bruce Springsteen & The E-Street Band for. Sangene spenner fra hele karrieren, og de har også et eget sett fra ”Seeger Sessions”. Noe nærmere originalen kommer man ikke!

Siden 2009 har de spilt en rekke konserter rundt om i landet. I tillegg har de vært oppvarmingsband for Lind, Nilsen, Fuentes og Holm sin “Hallelujah Live Vol. 2? og DumDum Boys.
Sjekk konsertopptak og bandets fyldige web-side for mer info:
www.springsteentribute.com

I forkant av konserten blir det “vorspiel” med Springsteen på storskjerm. Hvilken konsertfilm som vil bli vist er nå stemt fra av 324 deltakere og valget har fallt på den såkallte » Toronto»-konserten fra 1984.

Springsteen sett fra Norge og for norske fans:
http://badlandso.page.tl/Nyheter.htm