BARBARIAN TWINS + DAD SAID I WAS AN ACCIDENT + BORDERLINE BITCHES

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENTBARBARIAN TWINS
Barbarian Twins leverer rock’n’roll, classic rock og funk/blues med særpreg. Rockebandet fra Oslo/London har akkurat kommet hjem fra europaturné med LA Guns, der de gjorde stor suksess. Glimrende låter og tett samspill gjør bandet til en vinner på livescenen.

I 2009 turnerte bandet i USA, og ga ut albumet «Won’t Bow Down» på amerikanske D and M Records. Snart kommer studioalbum nummer to, «House Of Ill Fame», som gis ut av Rapid Records i Norge. Chris Handsome (Marit Larsen) og Henrik Moy Askildsen (Andrea Dahle) er involvert i produksjonen av albumet.

En uttalelse fra den legendariske gitaristen Tracii Guns summerer opp Barbarian Twins på en god måte:

«Barbarian Twins is so 1973, I love 1973!»
www.barbariantwins.com

DAD SAID I WAS AN ACCIDENT
er kjent som Helene Hemoroide, Sama Sengevæter og Bimbo Blowjob og låter sånn ca. Som en smørje av Blink 182, Chixdiggit, Offspring og Sum 41.

For øyeblikket trommisløse, men Larsemann som tromme ser ut til å stille opp når han trengs som mest, så stille blir det neppe med det første!
Bandet oppsto en natt på toalettet til Sam, langt ute på bondelandet, i fylletåkens selvsikkerhet, da de innså at de hadde til felles et sykelig oppheng i transvestitter, incest og (sist, men ikke minst) diverse obskure kjønnssykdommer (jo eklere, jo bedre).

Etter mye flatfyll, maiskolbe-mumsing og te-slurping kom de fram til at det ville være en god ide å gå til anskaffelse av mennesker som kunne støye litt for at man ikke skulle høre alle feilene de gjør. Og slik kom Bimbo og Bjørn Magnum inn i bildet!

Senere ble Bjørn Magnum kastet på huet og ræva ut, til fordel for Kaptein Kleshenger, som overtok trommestillingen med stort glede! Snart sendes trommestikken videre! Vi venter i spenning! Følg de på ferden gjennom kjønnssykdommer, transvestitter og maiskolber.
www.facebook.com/dadsaidiwasanaccident

BORDERLINE BITCHES =
Knallfet boogie punk rock’n’roll, rett i trynet!

Borderline Bitches har spelt drivende fet boogie punk rock’n’roll siden høsten 2004, og holder fortsatt på med akkurat det! Allsang, øl, whisky, svett pung og høy gitar er en selvfølge! Bak seg har Borderline Bitches to Ep-er, én fullengder, et ukjent antall kasser med øl og sju år med beinharde konserter. Foran seg har de hele verden og mange flere kasser øl.

Til høsten går bandet i studio for å begynne innspilling av neste skive, og det vil derfor presenteres nytt materiale på kommende konserter, i tillegg til alle Borderline-klassikerne man kan forvente seg.
Ellers er Borderline Bitches å finne på samleplatene «Mange motstandere – Ingen motstand», «Rock till we stinks» og tribute-plata «Real fucking tribute: a tribute to Trashcan Darlings».

Så med mange nye, fete låter og en overkåt besetning, er Borderline Bitches igjen klare til å spelle alle i senk!

Boogie Punk rock’n’roll for faen!
www.myspace.com/borderlinebitches