BARBED WIRE + K-JELL + DEPUI

,

Billetter Kr.150,- i døra fra KL.21.00                                             FACEBOOK-EVENT

BARBED WIRE

Barbed Wire debuterte med albumet «Fire It Up» i 2009. En skive som tok bandet fra kjeller til scener av helt annen kaliber. I 2010 kom albumet «Rock`n`roll rebel» som bandet turnerte landet rundt med i en sliten rocka ford transit.

22 oktober 2011 kom Barbed Wire med sitt tredje studio album som er innspilt i studioet til Ronni Le Tekrø, 11 nye sanger om øl, damer & biler som har fått tittelen «Born To Rock»
Etter 80 konserter i inn og utland de siste årene har Barbed Wire også spilt Rockefeller og vært support for bla Marky Ramone fra Ramones & Michael Graves fra Misfits. Quireboys & Chris Slade fra AC/DC ++++ mange flere

AC/DC & Motorhead som inspirasjon er vel ikke til å komme fra, men Barbed Wire gjør også det de liker best. Å det er å spille boogierock uten å prøve å finne opp kruttet på nytt å lete etter en ny sjanger.
www.myspace.com/barbedwiretf
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gnPZN9jO_EY&feature=plcp&context=C34876a1UDOEgsToPDskLzYEz07Hv2Qbk8I68t04eZ[/youtube]

K-JELL

K-Jell er det bandet fra Norge som har turnert mest i Kina av alle.
Sjangermessig så er bandet en miks av The Clash, Green Day, Ramones og Stiff Little Fingers. Publikumsrekorden så langt i Kina er 10.000 K-Jell fans, det skjedde i Beijing 2. mai 2010.

Utgivelser: 2 cd singler og 3 cd album October Party Records (Avd Beijing), disse 5 utgivelser har generert 50.000 cd eksemplarer totalt av K-Jell. Det finnes også låter av K-Jell på over 150.000 eks av div samle cd-er verden over. Mye K-Jell er å finne på You Tube også. K-Jell er en meget bra liveartist, det gjenstår enda å få en konsertanmeldelse som ikke står til de øverste terningkast. K-Jell album/låter er nå alle gjort tilgjengelig via iTunes og SPOTIFY.
www.myspace.com/kjellband
www.facebook.com/kjellband
Lonely Boy live in Changsha/China

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hW06wQ6Dv7k[/youtube]

DEPUI
er ett blandingsprosjekt av rock og cowboy musikk. Noen sammenligner det med Tom Waits, mens andre mener det er helt motsatt. Siden det nå blir sett på som fest musikk!

Depui har sluppet EPen Start Healing som ble spilt noen ganger på P3, og ble A listet på Radio Sør i Kristiansand i 19 uker. Debut albumet er snart ute på Nordic Records med single som forsmak.

Som solo artist har Bent ivar reist flere forskjellige land for å spille. Noen av disse er England, Danmark, Irland, Usa, Kina og Thailand.
Det var blant annet vokalist i K-Jell (Kjell Moberg), som sendte avgårde Depui til Kina i fjor. Og denne gangen er de mulig aktuelle i Juli 2012 for en ny tur.
Noen av festivalene Depui har fremført musikken sin på er Quarten, Torp Festivalen, Vinterfestivalen i Skien, Show Rock og Protestfestivalen.
Sak om Kina
www.depuimusic.com

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3TMzS-9V17A -[/youtube]