BAY OF PLENTY + COMPASS + DJ JENS JUSTER

Billetter Kr.100,- i døra fra KL.21.00                                             FACEBOOK-EVENT
Bay-Of-Plenty1-wBAY OF PLENTY
er et rockeband med base i Oslo/Stavanger. Bandet har det siste året spilt konserter i de største byene i Norge, blitt spilt på NRK P3, toppet iTunes rock med singelen ”Take Heart”, samt spilt konserter i London og Brighton (The Great Escape Festival).

I fjor høst var bandet for andre gang i Nord-Irland for å spille inn singler sammen med produsent Tre Sheppard.Første singel ”Make you mine” ble sluppet 8. November og inntok umiddelbart 1.plass på iTunes Rock, og ble anbefalt av NRK urørt samme dag.

”A great crossover alt, rock, pop song. Love the overall aesthetics of the song and the singer has a GREAT voice”
A&R i L.A. om ”Make you mine»
I midten av november spilte Bay of Plenty tre konserter i London for å promotere ”Make you mine”. Konsertene var booket av Ben Hylands i Inspired Artists Agency og fant sted på tradisjonsrike spillesteder som Dublin Castle, AlleyCat Bar, og Hope & Anchor,

19. April ble den nyeste EP’en ”Chasing signs” sluppet. Én av låtene ”Apologies” ligger i skrivende stund på 4.plass på NRK urørt sine topplister.

“Dette bandet har så absolutt framtiden foran seg. Gi dem en oppvarmingsjobb foran en fetert ogoppblåst dinosaur som U2 så er det ikke hovedartistenfolk vil huske etterpå.”
Tore Stemland, “Musikk fra Norge”
www.facebook.com/bayofplentymusic
www.nrk.no/urort/Artist/BayOfPlenty/default.aspx

Compass-w
COMPASS
ble startet i 2005 og er et Oslo basert band!
Siden oppstart har de vært mye ute å reist, fra både nord til sør i Norge og litt i europa. For tiden har de jobbet i studio og har nettopp sluppet en helt ny singel «Smile», og vil slippe flere singler utover våren.
www.CompassSound.com
www.facebook.com/CompassSound