BELLOW´s skitne Rock´n´Roll burner på GAMLA sammen med TEDDY TRIGGER´s glødende Rockabilly

Bellow har vokst fra å være et mer eller mindre eksotisk innslag fra den vakre faunaen i de dype skoger til et infernalsk rockeband på egne premisser i den lille storbyen Oslo. Dette blir tredje gangen Bellow spiller på Gamla iløpet av 1 år etter 2 foregående stappfulle hus og vilter god rockestemning.

Deres noe vanlige fusjon av punk, rock og metall har vist seg å være en effektiv legering i konsertsammenheng. Det er nærliggende å sammenlikne disse rockerne med et monster som kommer opp fra dypet av et mørkt lite skogstjern.

Om koblingen virker noe banal så er den langt fra så banal som tekstene vokalist Tom Fury lirer av seg.
Da de i mai 08 inntok Gamla for første gang tente de 250 fremmøtte i et virvar av «armer og bein A/S».
www.myspace.com/bellowmusic

teddy-trigger-wOslo og Bærum-baserte Rockabillybandet Teddy Trigger & The Gatling Guns utga nylig sin andre plate «Bad Intentions» på egen label: Burning Records.

Bandet har eksistert siden 2001, i kjølvannet av forgjengeren Hot Rod T som herjet konsertscener i Norge og utland gjennom 90-tallet med elleville sceneshow, galskap og lynrask Rockabilly.
Teddy Trigger overtok og fortsatte i samme ånd med en litt annen energisk vri.

I 2006 slapp de albumet «Teddy Trigger And The Gatling Guns» på engelske Raucous Records og har siden figurert på div. Rockabilly-samleplater som er distribuert verden over.

På de nye skiva Bad Intentions som består av 11 egenkomponerte låter, har de tatt seg mange friheter i forhold til Rockabillysjangeren.
– Vi har virkelig hatt det gøy i studio, og det skinner igjennom at flere av oss også hører mye på rock, sier vokalisten Jørgen Næsje. – Vi er vanskelige å plassere, det er verken autentisk, Neo-Rockabilly eller Psykobilly, men litt av alt dette. Samt en dæsj køntri, litt sørstat/rebelrock og noe vi ikke helt vet hva er.
De øvrige bandmedlemmene er Fredrik Schei på kontrabass, og Anders Skisland på gitar.

Bad Intentions fåes kjøpt på bandets konserter, gjennom nettbutikken CD-Baby og hos Cruisin Records.
www.teddytrigger.com