BIG BALLS – Aldri en jul uten «Das Yuleshow»!

DØRENE ÅPNES KL.21.00 – KONSERTEN ER UTSOLGT!! FACEBOOK-EVENT                                                                             (Foto: Stig I. Loma)
Big-Balls-paa-Gamla-des-2014-3-scene-alleBIG BALLS
holder sitt årlige juleball på Gamla i Oslo for 11. året på rad og blåser granbara av juletreet med de åndelige riffene, rytmene og rocken av Bon Scott´s AC/DC.

Igjen blir det stinn brakke med et feststemt publikum som får et buggende rockeshow med gamle klassikere, celebre gjesteartister, gnistrende gitarsoloer, fiskesprengning, sekkepiper, striptease, bomber og paver som stagediver fra prekestoler….++!Big-Balls-paa-Gamla-des-2014-7-Pave-og-PrestBig Balls har eksistert siden 1994 og holdt i september ifjor sitt 20 års jubileum på Gamla til ellevill jubel og steming. Forvent deg og her klassikere som Whole Lotta Rosie og TNT, men også litt mer obskure låter som can I Sit Next To You Girl og Down Payment Blues.
Big-Balls-paa-Gamla-des-2014-5-actionEllers kjenner dere drillen; dere kommer på Gamla, betaler en symbolsk liten skjerv i døra, og Big Balls blåser huet av dere med en fint knippe trudelutter fra den gangen da vår alles kjære Bon Scott sang i AC/DC, mens vi alle tuller og tøyser og drekker øl.

Høres ikke det festlig ut ?
www.facebook.com/groups/14080219627