BIG BALLS jokker julen inn

BigBallslogo-w
For trettende jul på rad juler AC/DC/Bon Scott-tributebandet Big Balls opp jula. De siste årene har Gamla blitt med på jukke julen inn med disse villnissene. Dette har ifølge mange blitt en begivenhet på lik linje med Grevinnen og Hovmesteren eller When You Wish Upon A Star med Timmy Gresshoppe – det blir liksom ikke jul uten!

Big-Balls-Juleballer-wBig Balls har eksistert siden 1994 og gjort hundrevis av konserter fra Kirkenes til Mandal, inkludert 3 x Quarten. Forvent deg både klassikere som Whole Lotta Rosie og TNT, men også litt mer obskure låter som can I Sit Next To You Girl og Down Payment Blues. Også i år blir det galskap, celebre gjesteartister, fiskesprengning, striptease, bomber og paver som stagediver fra prekestoler.
Big-Balls-live2-w
Ellers kjenner dere drillen; dere kommer på Gamla, betaler en symbolsk liten skjerv i døra, og Big Balls blåser huet av dere med en fint knippe trudelutter fra den gangen da vår alles kjære Bon Scott sang i AC/DC, mens vi alle tuller og tøyser og drekker øl. Høres ikke det festlig ut

Dørene og billettsalget åpner KL.21:00, og da Big Balls tidligere julekonserter alltid har blitt utsolgt, anbefales det å møte opp tidlig.
Big-Balls-live-w

Denne gangen er det Surf-mekklerne Torqueflite som varmer opp:
Torqueflite
Eliksiren til Torqueflite er av god, gammeldags, klassisk oppskrift: Du parrer Link Wray og Dick Dale med nyere helter som Bambi Molesters og Man… Or Astro Man?, og tilfører et The Cramps-infisert syndefall med spreke hot rod-biler og lettkledde, strisvettende og storsmilende gogo-girls i meskalinfylla.
www.myspace.com/torqueflitesurfers

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar