BIG DIPPER ÅPNINGS-HELG OG FESTKVELD m/ THE AMAZING (Swe) + APRICOT (N) + platebutikk-filmen «Last Shop Standing»…..- Big Dipper flytter og blir nabo med Gamla

Billetter Kr.200,- i døra fra KL.21.00 og i forsalg på Big Dipper         FACEBOOK-EVENT
Fredag 12 Oktober kl. 14.00 åpner Big Dipper ny butikk i Oslo, nærmere bestemt i Møllergata 1 og blir nabo med Gamla (bak glassmagasinet, i de gamle Datakjeden-lokalene). Butikken i Torggata Bad forsvinner, men her gråter Big Dipper ingen tårer, for den nye sjappa meldes å være det nærmeste de noengang vil komme i sin misjon om å lage den perfekte platebutikk. Det blir rett og slett en vanvittig fet sjappe, mener de selv. Selv tror vi de mer enn gjerne!

For oss på Gamla er det å få Big Dipper som nabo, med Norges beste utvalg av rock og pop på vinyl og alt det andre snadderet Big Dipper i flere år har kunnet tilby musikkinteresserte i Oslo by, helt fantastisk gøy og vi går nå å gleder oss stort til de åpner, next door. På sikt kan her herlige samarbeid i rockens tjeneste oppstå….

Denne åpnings-begivenheten skal selvsagt feires fra åpning på fredag og gjennom lørdag i butikken med band og DJ´s og ende i en heidundrandes fest inne på Gamla på lørdag kveld. Her fryder Big Dipper-crewet seg stort over ha fått med seg noen av sine desiderte favorittartister til å være med på moroa!

Big Dippers åpnings-program er i deres pressemelding beskrevet slik:

FRE 12 OKT – BUTIKKEN ÅPNER OG SMOKE MOHAWK SPILLER LIVE!

Kl. 14.00 denne fredagen drar vi ned gråpapiret foran vinduet og inviterer alle til butikkåpning. Vi håper at mange er nysgjerrige og tar turen for å sjekke ut utvalget for det er større enn noensinne. KL. 18.00 blir det offisiell åpning av sjappa og snora klippes av ingen ringere enn Thomas Felberg som er en viktig åndsfrende av oss. Rett etterpå sparker Smoke Mohawk igang på scenen og spiller låter fra sitt nye album «Viva el Heavy Man» som slippes på vinyl den dagen. Signering blir det så klart i etterkant. Vi byr som seg hør og bør på noe bobler i glasset.

Lørdag 13.10 – IDA JENSHUS spiller live i sjappa på dagen og vi har åpningsfest på kvelden med The Amazing (SE) og The Apricot inne på Gamla!

Sjappa åpner som vanlig kl. 10.00 denne lørdagen og den første av forhåpentligvis svært mange lørdagskonserter i den nye sjappa blir med vår favoritt Ida Jenshus Kl. 14.00 som er aktuell med splitter ny plate rundt da. Ida betyr forøvrig lykke for oss siden hun også innviet vår butikk i Trondheim her om året, så vi er svært glade for at norges countrydronning (belastet ord, vi vet) beærer oss med et besøk. Sjappa stenger som vanlig kl. 17.00 denne lørdagen.

På kvelden har vi vår store åpningsfest hos våre naboer på Gamla:
Kvelden åpner med dørene KL. 21.00 og med visning av den nye platebutikk-filmen «LAST SHOP STANDING» KL.21.30. Gamla setter ut stoler og bord og har baren åpen. Du har kanskje lest boka skrevet av Graham Jones? Nå er den dokumentarfilmatisert og vi synes dette er en meget morsom og god film. Medvirkende er Paul Weller, Johnny Marr, Billy Bragg og ikke minst mange engelske platebutikkansatte.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qBTMe8p_Pxw&feature=youtu.be[/youtube]

Vi må ha musikk også og vi er svært glade for at THE AMAZING tar turen fra Sverige for å spille for oss. The Amazing er et høyt elsket band både av oss bak disken og blant kundene og om du synes de er bra på plate så må du ihvertfall ikke gå glipp av dem live. Kort og godt synes vi de er et av Sveriges beste band.
www.facebook.com/theamazing.swe
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qu0-uQLMba8&feature=youtu.be[/youtube]

Og da må vi jo selvsagt ha med et av Norges beste band også?
I vår humble opinion er dette THE APRICOT, bandet som har medlemmer fra Cato Salsa Experience, Turns, Peter Berry & The Shake Set og Brut Boogaloo og spiller den mest fantastiske pop-psykedelia blandet med tordnende freakbeat og blues. De stiller med egen PA fra 60-tallet og låter garantert ikke som noe du har hørt tidligere.
www.nrk.no/lydverket/ny-frukt-pa-gammel-gren/

Konsertstart rundt KL.23.00. I tillegg blir det ekstremt god musikk over anlegget, besørget av Dj’s fra Big Dipper og venner av sjappa.

VELKOMMEN TIL ÅPNING AV BIG DIPPER, MØLLERGATA 1!
www.bigdipper.no
Big Dipper på Facebook