BURSDAG ROCK`N`ROLL PARTY for alle som har og har hatt m/ PETER BERRY & THE SHAKE SET + THE YUM YUMS m/ CAROLINE ANDERSEN + THE DIRTY TOPPERS + DJ Reverend Billy Hill + DJ Frankenfuzz + DJ Farbror Fuzz

Alle som har hatt bursdag vet at dette er den dagen i livet alt er lov og man kan feste og ha det så morro man bare orker, uten at andre enn dørvaktene, pollti og dine nærmeste og alle andre bryr seg. For å hjelpe en del av disse med å feire dagen med mer enn måte har en del av disse trådt til som de beste fest-medmenneskene de er og laget årets beste bursdagsfest som alle med eller uten gaver er velkommen til å delta på. Derfor har dette bursdagslaget til dere som fyller år hvert år dette å by på:

Peter-Berry-livebilde-w
Peter Berry & The Shake Sets interesse for det autententiske går vel beyond det meste av band her i Norge og de stiller selvfølgelig med eget tidsriktig sang-anlegg fra 1966 Ascuset og amp´er fra den tid en Vox-amp var en solid investering i motsetning til dagens drit av kinesiske utgaver som går i stykker bare du ser hardt på dem.
Bandet er kjent for sin sprudlende tilnærming til Rock´n´Roll, Beat & Pop- årene 1960-1964 og noen har vel og spøkt med at det er september ´63 som gjelder ;-)

Ihvertfall er deres gode blanding av Shadows-instrumental/Mersey-Beat /Rock´n´Roll godt melodisk rettet mot en slik optimisme og lyd en vil mistenke at The Beatles også hadde i sine første år, trass i at det her ikke er snakk om noen parodi. Her lages eget krydder basert på de fineste råvarer, samt ei og anna obskur sviske stjært av andre.
www.youtube.com/watch?v=HiX1eM4H-e8

Yum-Yums-w
The Yum Yums
, Powerpop-bandet fra Moss, startet i 1993 med stadig like aktive låtskriver, vokalist og gitarist Morten Henriksen i front. The Yum Yums er et av byens lengstlevende band, og det mossebandet som har hatt størst utbredelse internasjonalt, med plateutgivelser over det meste av verden. Debutsingelen “Girls Like That” kom i ´94 og debutalbumet “Sweet As Candy” i 97. Siden den tid har både plater som “Fun Zone”, Singles´n´Stuff, “ “Blame It On The Boogie” og siste “Whatever Rhymes With Baby” havnet i spillerne til alle som liker god pop-musikk med et massivt rocke-øs.
Med hjelp av rockedronning Vibeke Saugestad på keyboard og vokal og bassmann Andre Dahlmann utgjør de kjernen i de siste års line-up. “Whatever Rhymes With Baby” er for øvrig klar for re-utgivelse med både ny-innpsillinger og bedre lyd i begynnelsen av juni.

Yum Yums er forøvrig bandet for deg som tar av til fest-musikk som Ramones, Undertones, Sweet osv, men som er dritlei disse og vil ha noe nytt med samme farge og smak. For øvrig er det umulig å være drittlei noen av de nevnte band, men her får du altså alt i ett uten at det kan kalles same shit new wrapping, men mer good shit good wrapping!!
www.myspace.com/ilovetheyumyums

Caroline-Andersen-w
Selveste Caroline Andersen fra det neste store på rockehimmelen, nemlig Caroline & The Treats vil joine Yum Yums her og bl.a. være så heldig å få penetrerende god opp-backing da hun bl.a. skal synge selve tittel-låta for denne festen her, nemlig “Birthday Suit” som er hentet fra underholdnings-filmen “Carolines Birthday Party”. Også Caroline og hennes eget band The Treats er veldig snart klar for å vise fram sitt fyrverkeri av et debut-album som slippes i begynnelsen av juni. www.carolineandersen.com

The Dirty Toppers er for anledningen en samlet tropp av levende mennesker fra Akershus værsting-band som Dirty Callahans og Tip Toppers og ønsker ikke være avbildet her, men overraske alle med være de som popper opp og ut av kaka og overrasker alle.

Ellers kan man si om alle Disc-Jockeyene at de utgjør det Skandinaviske landslaget innen det feteste man kan plukke fra den bannlyste delen av populærmusikken på 50 og 60 tallet og de vil sørge for at du ikke vil greie å forlate dansegulvet for andre abstinenser og lyster enn bar og dass. Først sprudlevann inn, så godgjøring slik at dette fordeles over hele kroppen i dansens hengivne rompevrikk og så ut igjen, for så mer påfyll og kanskje ikke nødvendigvis i den rekkefølge heller da noen og må fylle opp en hel del før de kan ha glede av danserytmene.

Hvis du tror Hipp Hipp Hurra døde med 17 mai så tar du skammelig feil og vi oppfordrer alle til å ta med flagg for å vinke til alle som har bursdag….