I Kveld i Bakgårn: BLUEGRASS PARTY@GAMLA m/ Mhoo + Sweet Marie + Tales Of The Undertow + DJ Billy Bob

Billetter Kr.150 i døra fra KL.21.00 / Kr.100 m/ Øya-Festival-pass Konsertstart KL.22.30                                             FACEBOOK-EVENT

Bluegrass-Norge flyter over av talent i 2012. Denne feststemte akustiske sjangeren med de til tider tristeste låtene representeres her med 3 fremadstormende norske kort.

Kritikerroste MHOO tar over plassen til Brokeland Bullets, som må avlyse sin opptreden på GAMLA´s BLUEGRASS PARTY på lørdag (i bakgården om været holder seg godt), hvor også 2 andre i talentkjernen innen norsk Bluegrass,- SWEET MARIE og TALES OF THE UNDERTOW stiller til fest.

MHOO nærmer seg Bluegrass på en annen måte enn de 2 andre, hvor de utøver leken folk-country med både latino-, mariachi- og rootsinspirasjoner et sted mellom tradisjonsmusikken fra Appalachene og Calexicos alternative tex-mex country.

Mhoo har spilt på både store og mindre store festivaler i Norge. De har siden oppstarten for 3 år siden rukket å spille over 300 konserter i Norge og Tyskland. Deres ByLarm-opptreden i 2009 ble belønnet med terningkast 6 i Dagbladet.
Sven Ove Bakke skrev følgende overskrift: «Mhoo har alt som skal til».
www.facebook.com/Mhoo.Music
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YY9U8Bkz22s&feature=youtu.be[/youtube]

SWEET MARIE
er et 6-manns bluegrassband som spiller en blanding av tradisjonell amerikansk bluegrass og egne låter. Det vil si banjo, fele, mandolin, gitar og en stødig kontrabass – pluss flerstemt vokal for alle penga. Flertallet av bandets medlemmer vokste opp sammen i Lillehammer, siden har det forvillet seg en gitarist fra Karmøy inn i gjengen. Da vokalist og låtskriver Trine Skullestad Andreassen slo følgte etter å ha møtt resten av medlemmene på Risør Bluegrassfestival 2011, fikk bandet sin nåværende form og navnet Sweet Marie.

Bandet hadde sin offiselle debutt på et utsolgt Hr.Nilsen februar 2012, og har siden spilt en rekke konserter – på diverse tvilsomme etablissementer rundt i Norge. Enjoy!
www.facebook.com/sweetmariebluesgrass
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=H7DmJgHfbYs&feature=related[/youtube]

TALES OF THE UNDERTOW
startet som en trio og har sitt utspring i bluegrassmiljøet i Oslo og Risør Bluegrassfestival. På veien har de fått med seg felespiller, bassist og de er også heldige å ha med seg en kar på dobro fra tid til annen. De spiller en god blanding av trad. bluegrasslåter, egne versjoner av låter de elsker og satser mer og mer på egenkomponert materiale. De er nå tilbake i Oslo etter å ha spilt i Arendal, Bergen og på festivalen i Risør, og er klare for en høst med studiojobbing og mye spilling.
www.facebook.com/pages/Tales-of-The-Undertow/198986493537059
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wLbhp1bANBQ[/youtube]