BOOMERANG RAPIDO + THE FUNERAL YOUTH + RAT MILLER bruker Gamla som Garage til Punk-Blues, Psych og single-slipp

BILLETTER ID 20 ÅR KR.150 I DØRA FRA KL.21.00 –        FACEBOOK-EVENT
Boomerang-Rapido-w
BOOMERANG RAPIDO
er reinspikka rock & roll. Med et sound som kan sammenlignes med både garasjerock, punk, blues, psych og indie, kan det lett trekkes paralleller tilbake til 60-tallets store rockehelter.
De to gitarene er i stadig drakamp mellom fete riff og catchy melodier, mens trommene og bassen underbygger de groovy rytmene som gjør at man med en dose godvilje kan danse til musikken.
19. februar slipper de låtene Danny The Deuce og Fuego! digitalt og på 7-tommers vinyl.
www.facebook.com/BoomerangRapido
The-Funeral-Youth-w
THE FUNERAL YOUTH
er en energisk trio fra Oslo som har funnet fotfeste i alvorstung rock, steminingsfull Blues og skitten garage. Med trampende føtter har de slått sammen deres forkjærlighet for melankolske tekster og balkanske rytmer. Oktober 2014 kom deres debut-EP.
www.facebook.com/thefuneralyouth

Rat-Miller-w
RAT MILLER
er lyden av energisk rock med suggerende rytmer og pulserende riff. Rat Miller er musikken du ikke kan ignorere. Det er direkte og punkete, og samtidig er det fengende og lett å henge seg på.

På scenen oser Rat Miller av spilleglede og energi. Vokalist Aleksander Kronstad kanaliserer dette gjennom sin mektige stemme og involverer publikum i enhver opptreden. Eksplosive liveshow har blitt bandets varemerke.

Rat Miller så dagens lys i januar 2015, men de fleste bandmedlemmene har spilt sammen siden 2007. Besetningen har mye live-erfaring fra turnéer i Kina og konserter rundt omkring i Norge. Verdt å nevne er oppvarming for blant andre New York Dolls.

2015 var et merkeår for Rat Miller. Debutskiva Electric Heartache ble utgitt fredag 18. september digitalt og fysisk. Produsent Roar Nilsen i Parachute Studios (The Dogs, Oslo Ess, El Cuero) har klart å fange Rat Miller sin råskap og energi. Sammen med Nick Terry sin miks (Turboneger, Serena Manesh, Rumble In Rhodos, The Libertines) og Brian Lucey sin master (Black Keys, Arctic Monkeys, Marilyn Manson, Counting Crows) har Nilsen og Rat Miller produsert ei skive som viser bandet med masse overskudd og på sitt absolutt beste.

Musikken på albummet er en hyllest til menneskelivet og alt det gode og onde vi selv erfarer i livet, både i oss selv og menneskene vi møter.
www.facebook.com/ratmillerofficial