BRAND NEW OPRY-PARTY m/ Doug Seegers (US) + Køntri-Bingo m/ Miss TCB

,

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.250,- I DØRA FRA KL.20.00      FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.225 (inkl. Kr.20 billettavgift)

MISS  TCB´s  KØNTRI-BINGO  KL.20.30  + DOUG  SEEGERS  KL.22.00-23.30
brand-new-opry-2016
Gamla og Red Planets Steinar Kallander & Rootsy Live Oslo´s Vibeke Sjøvold drar i gang BRAND NEW OPRY,- sporadiske og urbane Køntri-KlubbKvelder i den tidligere Country & Western-bastionen Gamla i Oslo, som spesielt på 80-tallet hadde månedslange engasjement med store sagnomsuste navn. Ikke minst sto flere av Country-Norges profilerte pioneérer som Big Hand, Scott og Steele bak det ukentlige Country Jamboree du her kan se et festlig 1985-klipp av.
[youtube]https://youtu.be/AQoHX-BAqOg?list=RDAQoHX-BAqOg[/youtube] Dette ledet videre til et større Roots-Rock miljø på Gamla utover 90-tallet, men som ramlet ned i en bølgedal da og Oslo-klubbene Cruise Cafe, Dixie og Route 66 ramla av hesten på slutten av tiåret.

I 2005 og 2006 var Brand New Opry Rock, Country & Bluegrass-festival en større happening på Parkteatret i Oslo, ledet av Rockabilly-soldat Kallander og Bluegrass-brødrene Håkon Ohlgren og Kjell Pop fra Onkel Tuka. Navnet skulle gi assisasjoner til å føre Roots-Rock og Americana av edelt merke inn i en ny tid med nye og gamle helter på scenen, men måtte kaste inn hatten etter de 2 første utgavene.

Imidlertid er navnet, mål og mening for godt til å legges ut på de evige jaktmarker når ny interesse for Americana, Køntri, Roots & Y´all name it er blitt såpass stor i Oslo de siste årene.
Ja bølgen av store konsertopplevelser i sjangerene på så mange forskjellige arenaer, som Oslo har hatt de siste årene er til å klype seg i hesterompa av og som Brand New Opry gjerne vil være med på når de rette bandene trenger en jobb midt i uka og vi i tillegg kan få med folk på mer sosiale publikumsaktiviteter, enn bare å se bandet.
www.facebook.com/brandnewopry/
miss-tcbs-kontri-bingo-2HØSTENS STORE INNE-AKTIVITET «KØNTRI-BINGO» m/ MISS TCB:
Klart bandet er viktig, men like viktig er det at musikkinteressrte får marinert kunnskapen sin inn i festlige aktiviteter som KØNTRI-BINGO, Brand New Opry her blir de første til å presentere. KØNTRI-BINGO er nært beslektet med Køntri—Quiz hvor det er lurt å kunne navnet på de inntil 75 låter som skal avspilles og som en skal kjenne igjen på ei nummerert liste, som en skal finne igjen tallet på, på en Bingo-kupong og som skal gi ex antall rekker med premier. Grunnkonseptet får vi låne av oppfinner og 80-talls klubb Rebell på Grünerløkka. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jqK-ZUN7VM0[/youtube] KØNTRI-BINGO vil gå av stabelen med så mange deltakere eller lag som mulig fra KL.20.30 og være ledet av Oslo´s freskeste Cowgal, nemlig selveste MISS TCB (Taking Care Of Bingo), før vår Nashville-sjef DOUG SEEGERS entrer scenen.doug-seegersDOUG SEEGERS (US)
har de siste 2 årene fått seg et større navn i spesielt Sverige, hvor han over natten ble megastjerne etter å ha deltatt på TV-programmet «Jills Veranda», som den svenske Country-sangerinnen Jill Johnson har ledet fra sitt hus i Nashville. Ikke minst fordi Doug´s historie har stor likhet det de «over there» gjerne omtaler som «The American Dream», men som vi alle relaterer til når livets undergang blir snudd til suksess.

Om enn ikke helt i riktig rekkefølge så er Doug´s historie blitt en stor nyhetssak det nær virker unødvendig å repetere, men kort fortalt har han gått fra å være fattig uteligger og narkoman gatesanger, til å bli en stor etterspurt Country-stjerne med etter at Jill fikk presentert han på sitt program da ikke minst i Sverige, men hvor og Norge og andre land har oppdaget hans gripende musikk og låtskrivertalent som har gitt mer enn smør på brødet iform av mange konserter og solgte plater.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=R3PN6ri2ZVE&list=PL2a1YhpRAUZX5SLUeYM7ctW-Br_8ou5vT[/youtube]
Siden den magiske vinterkvelden i 2014 da Doug Seegers var med i Jills veranda har hans liv forandret seg fullstendig. Fra å spille på gatene i Nashville, er han nå en stor stjerne i Sverige. Han debutalbum solgte til platinium. Han har gjort nærmere 200 konserter, og alle har vært så godt som utsolgt. Allsang på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset og Moræus etc. er noen av TV-showene som han har deltatt i. Alt dette er historie nå, men Doug Seegers suksesshistorie fortsetter, om enn i en annen forkledning. Kanskje er ikke det andre kapittelet like spektakulært som det første, men ikke mindre bemerkelsesverdig og fantastisk.

Doug Seegers nye album «Walking On the Edge of the World» viser tydelig at han ikke er en døgnflue, men en fullverdig artist og låtskriver. Ni av de tolv sporene på «Walking On the Edge of the World» er hans egne sanger, og standarden på låtskrivingen er nesten latterlig høy.

Hør for eksempel tittelsporet «Walking On the Edge of the World», rockeren «Before The Crash» eller den vakre balladen «Give It Away». Låtskriving og artisteri av høyt nivå!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=6k4Qr_oPo_Y[/youtube]
Nå er det tid for et nytt kapittel i fortellingen om Doug Seegers. Det er forbløffende og mirakuløst hvordan Doug Seegers står fram som en tilsynelatende erfaren, dyktig, og svært inspirert sanger, både i studio og på scenen.For ikke å nevne alle de andre situasjoner som følger med livet som artist. Doug behersker intervjuer, TV-opptak, platesigneringer og fotosessions med ro og tydelig profesjonalitet. Det er som han ikke har gjort noe annet i sitt liv.
Da skal vi minne oss på at det ikke engang er 3 år siden han bestemte seg for å bli edru og å ordne opp i livet sitt.
WEB FACEBOOK SPOTIFY