Brand New Opry presenterer: ELVIS – «AN AMERICANA TRILOGY» m/ Oslo Country All Stars

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.250 I DØRA FRA KL.20.00         FACEBOOK-EVENT
Forsalg på Ticketmaster.no / Narvesen/ 7 Eleven Kr.220 (inkl. Kr.20 billettavgift)

Gamla´s Country & Americana-klubb Brand New Opry drar igang 2017:
trilogy-elvis
(FOTO: Graceland AS – Design Red Planet)
Etter 12 årlige Rockhouse-burdagsfester for Elvis på Gamla siden 2005, inviterer Oslo´s Country All Stars og Gamlas booking-agent dere med på en reise inn i Elvis´sin Country-katalog, ikke minst som alltid, tolket uten imitatorstatus…
– for når var det sist du fikk Bluegrass-versjonen av «Burning Love» liksom…??

Her skal vi gjennom hele spekteret fra de fineste balladene og Country-rocken på 70-tallet,
gjennom hans Nashville-år på 60-tallet og grave i hans tidligste Country-finesser på Sun Records. [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hIbuixfL0wM[/youtube] Elvis spilte gjennom sin karriere mye Country, gjerne blandet med Blues, Gospel og Rock´n´Roll, men uansett ballader eller Country-Rocka stil så tenker vi sjelden på hva som er Elvis sin Country-musikk da stilen, feelen og tolkningene hans var såpass egenartede, at det liksom bare har vært «Elvis», mens andre av hans samtidige han covret og tolket gjerne hadde tydeligere Country-stil. Elvis satte jo personlig preg og gull på det meste han tok i.

Det skal og den flotte nierbanden fra Oslo´ Country og Roots-Rock-scene i bandet her gjøre og hvor låtutvalget er fiinplukket for stemmebåndene til:
trilogy
1. HARALD THUNE (H) – Honky Tonk-Konge som i 2017 endeliiig igjen skal komme med ny musikk til å ha i øre, hjertet og beina!
2. Vintage-Køntri-professor JØRUND VÅLANDSMYR (M) som spiller med Country Heroes og ikke minst
3. Rockabilly-dronning TOINI KNUDTSEN (V) fra flaggskipet Toini & The Tomcats, Rio Bravo og Smelteverket All Stars.

I bandet står briljeringsinstrumentalistene i kø:

4. ARNE ERTNÆS: Norges Rockabilly-kontrabass-konge som har spillt med både Scotty Moore og DJ Fontana og som hører hjemme i Toini & The Tomcats ++.
5. BJØRN HAGLUND: Vel så farlig Honky Tonk-trommis med bl.a. Big Truck, Rio Bravo og Country Heroes som gitarist i Surf-bandet Beat Tornados.
6. DANIEL VIDARSON GULLIEN: Leiesoldat og gitarsjef i Køntri-Norge, samt Twang-mester i Shadow-bandet Tasty.
7. EIVIND STAXRUD: Gitarsjef i både Raga Rockers, Los Plantronics, Big Balls og ikke minst Graceland Mayhem som ikke er med denne gang.
8. JØRN RAKNES: Steel-Gitar Virtous og gitarsjef med bl.a. Claudia Scott, Hege Brynildsen, Country Heroes og Beat Tornados.
9. TERJE KINN: Norges farligste Banjosjef. Spiller med Øystein Sunde i Meget i Sløyd og alskens Bluegrass band som Hems Strengelag og Erfarne Fjellfolk.

Forøvrig stiller som alltid både VJ Kongen med de feteste Elvis film og konsertklippene på storskjerm før konserten og som DJ Kongen etter konserten og hele natta til Elvis har «left the buildning»…

Velkommen skal du være med og uten hatt! ;-)
elvis-plakat-2017-an-americana-trilogy-w


ELVIS NORSKE FAN-CLUB FLAMING STAR

Flaming Stars medlemsblader anbefales sterkt.
Hvert nye nummer som kommer 4 ganger i året er alltid spekket med bilder du aldri før har sett av Kongen, samt mye ukjent info.
Klubben har og egen butikk med Elvis-effekter.
www.facebook.com/Flaming-Star-192709100750828