Brasiliansk Forró Dansefest og Konsert m/ TRIO MACAÍBA (Bra) + DJ All Night

Billetter Kr.150 i døra fra KL.20.00                                                FACEBOOK-EVENT
Trio-Macaiba-wENDELIG! Nå blir det brasiliansk forrókonsert i Oslo igjen! (for english see below)

Kickstart det splitter nye året med en het helaften forró! Nyt en caipirinha og få en smakebit av profesjonell brasiliansk forrómusikk:

Fredag 17. januar spiller brasilianske TRiO MACAiBA i Oslo! Trio Macaíba er sjelden på turne og det er en stor ære å få dem hit til Oslo.

For deg som har vært på en av Oslos forrókonserter tidligere – det er bare å begynne å glede seg! For deg som enda ikke har tatt turen: Hva venter du på? :-)

DJ-en vil snurre forrómusikk ut i de sene nattetimer, så varm opp danseføttene!

– It is finally time for another forró show in Oslo! This time it is TRiO MACAiBA who will play for us. The band is on tour in Europe for the first time so it is an honour to have them play in Oslo!
Trio-Macaiba-3-wBrasilianske Trio Macaíba ble dannet i 2000 av musikere som møttes på et musikkonservatorium i Sao Paulo. Siden den gang har de dedikert seg til sjangeren forró, både som musikere og som forskere innen brasiliansk populækultur. For 10 år siden ga de ut sin første CD “Na Trilha do Pé-de-serra”. På CDen bidrar blant andre forrolegenden Dominguinhos, som gikk bort i fjor.
Bandet er opptatt av å ivareta den tradisjonelle sjangeren forró pé-de-serra og opprettholder besetningen med trekkspill, triangel og basstromme.
www.facebook.com/trio.macaiba

Hør Trio Macaíba her: https://soundcloud.com/trio-maca-ba

Hva er forró?
Forró er en musikksjanger og pardans fra Nordøst-Brasil som lenge har levd i skyggen av samba og bossa nova men som nå blir stadig mer populær både i hjemlandet og i Europa. Dansen har for lengst inntatt mange av de europeiske storbyene og er nå på full fart inn i Oslo!
http://forrooslo.wordpress.com/

Trio-Macaiba-2-w