Nabunya Promotions, Soulbase & Break Records presenterer konsertklubb-arrangementet «No Sh*ts given»! Live: TEMOOR// CASTOR// ZAWADI// BRIGHT// AWESOMNIA + DJ´s: Beatur The Awesome & DJ Soulbase

Billetter Kr. 150 i døra fra KL.21.00                                             FACEBOOK-EVENTBreak-Nabunya                                              Break-RecordsBreak-Soulbase
presenterer:

Temoor
– «Ukens Uhørt – Nrk P3«
Castor
– «Vad händer» fra Haram«
Zawadi
-«Bylarms største trusetyv» – Dagbladet
Bright
– «Urban, ærlig & dyp» – Kingsize.no
AWESOMNIA
«Awesomnia har Norges desidert heftigste (kvinnlige) MC!»
– Tommy Tee / National Rapshow P3
+ venner

DJ´s :
Beatur The Awesome
+ Soulbase

BREAKRECORDS presenterer BRIGHT & TEMOORTemoor-wTEMOOR
fra Furuset er en ung fremmadstormende rapper fra Break Recordskollektivet i Groruddalen, hvor han lenge har vært et lovende navn. Han har blant annet gjort en rekke konserter – både alene, sammen med Ellingsrud-rapper Shablo og som gjest hos større navn som Fela og Don Martin.

Nylig ble han for andre gang trukket fram av P3 som Ukas Urørt for låta «Tiden Står Stille» med Shablo og Don Martin.
Ukens Uhørt
www.facebook.com/pages/Temoor/155647587856934

Bright-wBRIGHT
startet med musikk i 2007 under gruppa Charmy Brothaz, men gruppa gikk hver sin vei i 2009. Bright er oppvokst på Romsås og startet sin musikkariere etter å ha hatt en praktisk prøve i musikk på ungdomskolen. Bright´s engelskspråklige låter er inspirert av artister som J Cole, Kendrick Lamar, Jay Z, Qtip og Bow Wow.

Bright driver med forskjellige sjangere som R&B, Rap og HipHop. Bright slapp sin første singel ”(Summertime) feat Zineb’ i 2013. Så fulgte han opp med klubb-bangeren ”Play No Pause” i 2013. Bright har også to uoffisielle miksteiper han har gitt ut som «Take It Or Leave It I & II» (2012, 2013)
https://www.youtube.com/watch?v=NVHeYGvlQa4
Han har i seinere tid kommet ut med 3 singeler, Life Without You Ft Iselin, Grew Up ft. Iselin og Get Over i 2014 som har gitt veldig god respons i diverse media som Kingsize, 730, The Wire, Hissig, P3 videorama og Spirit. Bright har til tross for ung alder lett etablert seg i hip hop miljøet, og er signert av Break Records. Han har fått seg et stort nettverk, og en solid fan gruppe allerede.
spirit.no/2014/09/25/bright-get-over/
www.facebook.com/BriightMusic

NABUNYA PROMOTIONS presenterar:AWESOMNIA-pic-2-wAWESOMNIA
På de 8 månedene AWESOMNIA har spilt sammen, har de fått større og større fanskare og har ved flere anledninger vist at de har kommet for å bli. Med sin modne lekenhet, skarpe rapping og deep soul-reggae-flyt toppet med elementer fra jazz, funk og rock, har Awesomnia utviklet en musikalsk fest for kropp og sjel. De rutinerte bandmedlemmene har blant annet jobbet med artister som: Nosizwe, Klish, Zawadi, Admiral P, Maya Vik, Fatboy Slim, Vinni og Truls.

Etter sin debutkonsert med stormende jubel på Caféteatret natt til 17. mai, allsang og hysteria på Parkteatret under Melafestivalen og Øya 2014 er de nå tilbake for å skape fest og moro på Gamla sammen med Break Records og Soulbase.
http://awesomniaofficial.com
Audio: (24timer)

SOULBASE presenterar ZAWADI & CASTOR:Castor-wCASTOR
(tidl. Castor P) er lyriker og perfeksjonist, men har ufortjent ikke hatt sitt kommersielle gjennombrudd ennå, men er med sin opprørstrang musikalsk sett mer enn klar med sitt statement for neste år -“…in 2015 I´ll f*** up the system…”!!

Med Makedonsk opphav er han født i Norge, men hadde sin pøbeloppvekst som barn i Skövde i Sverige før musikken satte han inn på bedre spor. Med internasjonal omgangskrets og ikke minst en hip hop-frelst eldre bror ble og musikken hans politisk inspirert. De siste syv årene har Castor vært Oslo-basert og det er og grunnen til hans navneskifte da ”det var nok av P´er her i Oslo fra før av”..- sier han med et smil.

Castors første liveopptreden var som syvåring på svenske TV 4´s program “Småstjärnorna”(Little Stars). Til nå har han noen mixteiper, ei skive og noen singler på CV´en, men holder for tiden på med å ferdiggjøre sin neste skive “Fakka Ur” sammen med en norsk produsent . I oktober 2014 kommer hans nest single “Vad Händer” på Knirckefritt/Universal, som og er med i filmen “Haram”, hvor han og er med som artist på filmens promo-turné.
www.facebook.com/CastorPi

Zawadi-wZAWADI
Rapper og vokalist Zawadi en artist en bør ha øya opp for. Han er vanskelig å båssette da hans inspirasjon er vid, men som han former ned til en organisk mix  av hiphop, soul, gospel and country. Han høstet svært god oppmerksomhet før og etter sin Bylarm-opptreden i 2012.
Mye pga av sitt originale sceneshow og radio-hitten ”Back Against The Wall”.

Siden har han og produsent Soulbase jobbet iherdig med hans debutskive som kommer tidlig i 2015.
www.facebook.com/zawadimusic