BULL + SHEVILS

FRI ENTRÉ I DØRA FRA KL.21.00
FACEBOOK-EVENT


BULL
er et rockeband fra Oslo med hard og mørk karakter som i våres lanserte singelen «Under My Skin«, med en video hvor skuespilleren Björn Sundquist er svært aktiv i en strippescene. Videoen ble sett av 450.000 på VGTV og ytterligere 350.000 på Dagbladet.no , men på Youtube fant de Sundquists opptreden for hard kost og sensurerte den midt lanseringen da den traff 12.000 visninger. Deretter tok konkurrenten Vimeo den opp hvor den til nå har hatt nærmere 5.000 visninger.
Videoen var og med på kortfilm-festivalen i Grimstad i juni.

Etter å ha fyllt Elm Street med lang kø utafor i januar tar de med seg sitt produsent-team for videreføre artikkelserien og dokumentarfilmen om bandet. Det er en historie om et ukjent band (fra Norge) fra oppstart til internasjonal lansering. Artikkelserien i sin helhet skal også bli publisert i bokformat på nyåret 2012.
Ettersom det kan bli god Norgesreklame har produsenten fått støtte til å profilere aspekter av Norge, deriblant forskjellige konsertlokaler.

På de forskjellige stedene BULL spiller ønsker produsenten å fremstille
den unike historien til stedet, hvem som tidligere har spillt der og få frem gamle historier som har tilknyttning til stedet eller personalet.
www.facebook.com/bullband


SHEVILS

m/ bl.a. Anders Voldrønning fra Silence The Foe, platedebuterer om kort tid med «The Year Of The Fly».
På denne kommende platen har kvartetten pisket låtene til bristepunktet med Milton Von Krogh fra Pirate Love og David Husvik fra Doctor Midnight & The Mercy Cult bak studio-spakene, samt vokal fra Silje Tombre fra Blood Command på singelen «King Township«. Denne ble nettop anbefalt av Urørt-redaksjonen. Medlemmer fra Silver og Lionheart Brothers har og gitt sine bidrag.

Det er med andre ord grunn til å glede seg til debutskiven. Bare lytt til den skitne, deilige debutsingelen  («Need Me I (5769 AM)»!)
– Robin Sande Groove.no

Selv om Shevils er et relativt ferskt band så har de turnert Norge på kryss og tvers allerede.
rocknation.no hadde følgende å si om Shevils andre konsert i desember i fjor:
«Dette her var veldig bra. I tillegg til bra liv oppe på scenen, var det også bra bevegelse i publikum mens Shevils spilte, og har man klart å få publikum med seg, så har man kommet et langt steg på veien mot stjernene. Verdt å få med seg flere ganger!»

Shevils er en supertett maktdemonstrasjon med rytmer og riff som river og sliter i sjelen din!
www.shevils.com