BYLARM på GAMLA m/ BENDIK BRÆNNE (N) + ASK EMBLA (N/Swe) + SIRKUS ELIASSEN (N) + HÅLOGALANDSLAGET (N) + LIDO LIDO (N)

Billetter Kr.150 i døra fra KL.20.00 – Forsalg Dagspass Lørdag eller Festival-pass

KL.21.00: BENDIK BRÆNNE (N)
KL.22.00: ASK EMBLA (N/Swe)
KL.23.00: SIRKUS ELIASSEN (N)
KL.00.00: HÅLOGALANDSLAGET (N)
KL.01.00: LIDO LIDO (N)

KL.21.00: BENDIK BRÆNNE (N)
har i mange år vært en mann i skyggen. Som saksofonist for en rekke ulike artister har han stått bak scenetepper og på sidescener uten monitor og scenelys oftere enn han kan telle. I løpet av sine 24 år på planeten har han spilt med band over hele verden, og han har ikke tenkt å gi seg med det første.

I mai 2011 byttet han ut saksofon med mikrofon og dro til country- trashens hovedstad, Nashville. Med målet om å lage en alternativ country plate, fikk han med seg storheter som Bobby Keys, Bryan Owings, Fats Kaplin, Tim Marks, Steven Sheehan, Andy Hall, og Rob McNelly inn i studio. Resultatet er like rundt hjørnet, stay tuned!
Bendik Brænne på Facebook

KL.22.00:ASK EMBLA (N/Swe)
består av den svenske låtskriveren og produsenten Arnthor Birgisson (opprinnelig fra island), og den norske låtskriveren Ina Wroldsen. Til sammen har de skrevet hits for store internasjonale artister som Britney Spears, Leona Lewis, Shontelle, J-Lo og Pussycat Dolls. Deres islandske og norsk bakgrunn danner bakteppet for det unike lydbildet som definerer Ask Embla.
www.youtube.com/watch?v=H7OAPkszuUQ

KL.23.00: SIRKUS ELIASSEN (N)
er brødreparet Erik og Magnus Eliassen fra Bodø. Erik er den dancehall-frelste lillebroren, og eldstebror Magnus har gitt ut soloalbum og gjort låter sammen med Tungtvann, Kråkesølv og Joddski. Som duo debuterte Eliassen-brødrene så sent som i 2010, og siden har de tatt hjembyen med storm med sine energiske live-show.

Deres aller første singel, «Hjem til dæ», ble sluppet i juni og etablerte seg raskt som en av sommerens største hits. Sangen fikk høy rotasjon på Internett og ble A-listet på NRK P3. Duoen jobber for tiden med å ferdigstille mye nytt materiale og har mange oppfølgende hits på vei.
www.nrk.no/urort/Artist/SirkusEliassen/default.aspx

KL.00.00: HÅLOGALANDSLAGET (N)
Joddski og RSP er nordnorsk raps 2 største navn (og landsdelens største rappere reint fysisk). De to gamle erkefiendene er nå gode busser, og jobber med et album sammen under navnet Hålogalandslaget. Navnet er tatt fra den første låten de gjorde sammen, som var en remake av Karpe Diem sin “Vestkantsvartinga”.

På selveste julaften slipper gutta nå en slags remake av en helt annen norsk raphit. En av de største klassikerne gjennom tidene, Tee Productions sin “Taking Over”, fikk tidligere i år dubstepbehandlinga av nederlandske Noisia. Nå har Joddski og RSP spilt inn over beaten , og skal “ta det tilbake/som når TP Allstars kom firanes ned fra taket”..

Se opp for Hålogalandslaget i 2012. Joddski og RSP er godt på vei med et album som er “knallhardt og storslått. Mye grime-inspirerte greier, litt dancehall beats og dubstep, men aller mest fette fuckings hardcore rap fra 2 gamle baillhester. Akkurat det hiphop-Norge trenger i det emo, femi og Drake-biting er dagens meny.”
Hålogalandslaget på Facebook

KL.01.00:LIDO LIDO
er en 18 år gammel sanger/rapper/produsent/låtskriver/trommis/pianist fra Haugesund som beveger seg innen hip hop/rnb/pop-verden. Bare det siste året har den unge artisten fått mye oppmerksomhet med super omtale i media, deltagelse på “Stargate-skolen” i New York, opptredener på Rådhusplassen (VG-lista) og i store deler av landet, samarbeid med etablerte artister som Timbuktu, Little Steven (The Sopranos) og mange flere, samt radiohiten “Different”. Med helt egenkomponert materiale, er LidoLido kjent for et energisk liveshow sammen med sitt dyktig band bestående av ringrever i bransjen og Norges kanskje beste dj. Debutalbumet kommer bare noen uker før by:Larm.
www.lidolido.no