BYLARM på GAMLA m/ IVAN AVE (N) + KEVZTA (N) + THE AMAZING (Swe) + TELLEF RAABE (N) + VISUALS (N)

Billetter: Ikke salg av enkeltbilletter til Gamla, kun framvisning av Bylarm-                          Dagspass for Lørdag eller Festival-pass i døra fra KL.19.30.

Bylarm-pass kan kjøpes på Billettservice.no eller hos Narvesen, 7-Eleven og ByLarms egen billettbod v/Fiskeriet på Youngstorvet hvor alle billetter byttes i pass til følgende tider:
.                 KL.15.00-01.30 Ons 4 (00.30) + Tors 5 + Fre 6 + Lør 7 Mars
http://bylarm.no/                                                                                 www.facebook.com/bylarm
Bylarm 2015 Logo hovedBylarm 2015 Logo hoved
IVAN AVE (N) KL.20.30                                                                           = Jazzy Hip Hop
KEVZTA (N) KL.21.30                                                                                            = Hip Hop
THE AMAZING (Swe) KL.22.30                                    = Psykedelisk Lydpanorama
TELLEF RAABE (N) KL.23.30                                                   = Mørk Folk & Rar Pop
VISUALS (N) KL.00.30                                     = Hypnotisk ny synth og elektronikaIvan-Ave-wIVAN AVE (N) KL.20.30

er en etablert MC på den norske hip-hop scenen kjent for sine jazzy lyd og introspektive tekster. Hans siste EP «Lav topp», produsert av Stones Throw-profilen Mndsgn lastes nå ned som varmt hvetebrød .
EP´en ble beskrevet av Okayplayer.com som «en agerende hodeshaker som spruter uimotståelige grooves på samme lag som skoleeksempelet Nas ‘debut» Illmatic «LP».

Ivan Ave´s neste solo EP kommer i begynnelsen av 2015.
www.facebook.com/pages/Ivan-Ave/131469576923431 soundcloud.com/ivanave

Kevzta-wKEVZTA (N) KL.21.30
Kevin Mbugua´s psevdonym Kevzta startet i underholdningsbransjen som danser i Oslo da han var 16. To år senere var han allerede god nok til å undervise i dans på det norske Hip Hop-huset, Circle. Han har vært på scenen med artister som Madcon, Karpe Diem, Nico & Vinz og mange flere.
I dag har karrieren vokst til å i tillegg være utøvende vokalist, poesi forfatter, danser og koreograf. Tekstene hans snakker om håp, kjærlighet og glede. Sammen med profesjonelle, erfarne musikere og Most Wanted (produsenter fra 5 Star Entertainment) arbeider nå med eget materiale som skal ut våren 2015.
www.facebook.com/kevztaofficial

The-Amazing-wTHE AMAZING (Swe) KL.22.30
The Amazing er et svensk band som består av musikere fra band som Granada og Dungen. De brygger et psykedelisk lydpanorama preget av lag på lag av sammenflettede gitarer, keyboard og skev rytmeseksjon som svinger ut i uventede retninger.

Mid-tempo musikken som preger The Amazing nye album «Picture You» innehar eget vev og klang. Musikken er overbevisende gåtefull av atmosfæriske keyboards, twang, og forpint crooning.
www.facebook.com/theamazing.swe

Tellef-Raabe-wTELLEF RAABE (N) KL.23.30
Tellef Raabe unike kombinasjon av mørk folk og rar pop, så vel som hans dype og rike stemme, har tiltrukket seg mye oppmerksomhet det siste året. Etter å ha turnert med sin fem-manns band i sommer, er hans rykte som liveartist stadig voksende.

Raabe arbeid med produsent Njål Paulsberg (Young Dreams ++) har resultert i tre singler, alt til strålende kritikker. Sangene har blitt remikset av bl.a. Pandreas og Stockhaus. Tellef Raabe komponerer også instrumental musikk for film, dokumentarer og teater. Hans debutalbum er ventet i 2015.
www.facebook.com/tellefraabe

VISUALS-wVISUALS (N) KL.00.30
VISUALS er Andrew Fox. En vokalist med lengre fartstid som multi-instrumentalist og produsent-erfaring fra Brooklyn scene. I 2011 begynte Fox lage låtene som skulle bli VISUALS . Etter utgivelsen av den selvtitulerte debut EP´en (produsert av Darkside) i oktober 2013 forlot Fox Brooklyn for å dra til Berlin hvor han begynte å finpusse en hypnotisk ny lyd, som kombineres med aspekter av tradisjonell låtskriving og mer elektronisk struktur.
«En Pixel», er produsert av Nicolas Jaar og utgitt på samleskiva «Other Peoples Work».

2014 førte VISUALS til Berlin, Paris og New York hvor han debuterte med release-konserter som presenterte nye låter fra den kommende LP som skal ut i år
www.facebook.com/visualsvisualsvisuals