BYLARM på GAMLA m/ KARL WILLIAM (DK) + THE LAST HURRAH!! (N) + BILLIE ROXANNE (SWE) + SILJA SOL (N) + ALO WALA (DK)

Billetter: Ikke salg av enkeltbilletter til Gamla, kun framvisning av Bylarm-                          Dagspass for Torsdag eller Festival-pass i døra fra KL.19.30.                 

Bylarm-pass kan kjøpes på Billettservice.no eller hos Narvesen, 7-Eleven og ByLarms egen billettbod v/Fiskeriet på Youngstorvet hvor alle billetter byttes i pass til følgende tider:
.                 KL.15.00-01.30 Ons 4 (00.30) + Tors 5 + Fre 6 + Lør 7 Mars

http://bylarm.no/                                                                                 www.facebook.com/bylarm
Bylarm 2015 Logo hovedBylarm 2015 Logo hoved

KL.20.30: KARL WILLIAM (DK)                                                                   = R&B/Soul
KL.21.30: THE LAST HURRAH!! (N)                                     = Cosmic Country-Folk
KL.22.30: BILLIE ROXANNE (SWE)                               = Psych-Folk & Dark-Rock
KL.23.30: SILJA SOL (N)                                                                        = Pop-Folk Punk
KL.00.30: ALO WALA  (DK)                               = Indian, Latin & Exotica Hip Hop
Karl-William-(Foto-Politiken.dk)-wKARL WILLIAM (DK) KL.20.30
er en del av det unge musikkollektivet Hukaos, som består av tais., Louis Rustum og Orbit Crew. Alle medlemmer er som Karl William på vei med ny musik. Sjangeren er Soul, drømmende R & B, men selv om det er klare referanser til sjangre og artister, har Karl William sin egen stil.

Når historien om den unge Karl William skal fortelles, er det vanskelig uten med stor entusiasme da det er sjelden at en debutartist klarer å imponere musikkbransjen og kritikere.
Karl William var 18 år gammel og lastet opp sin debut singel «Kostumeramt» tilbake i 2013 hvor det øyeblikkelig sa pang.

Karl Williams EP «døende» («Dying») fra mai 2014 mottok fantastiske anmeldelser og hans første singel ble A-listet DK National Radio P3 og har også blitt spillelistet av flere lokale radiostasjoner.
I 2014 spilte Karl William på etablerte festivaler som SPOTFestivalen, Roskilde Festival (Rising), Wonder Festival, Danmarks Alive Festival og andre.
www.facebook.com/pages/Karl-William/539492766107258
soundcloud.com/karl-wicked-william

The-Last-Hurrah!!-wTHE LAST HURRAH!! (N) KL.21.30
The Last Hurrah !! er hjertebarnet til HP Gundersen; gitarist, komponist, arrangør, produsent og mentor for et stort antall musikere og sangere fra Bergens pulserende musikkmiljø.
HP oppdaget en svært ung Sondre Lerche og produserte hans første album, og har siden produsert ei gullrekke aav norske artister, deriblant Madrugada og Ane Brun´s store hit «Lift Me».
The Last Hurrah! ’s debutalbum «Spiritual Non-Believers» ble kåret til årets norske album 2011 i VG og fikk topp anmeldelser i blader som Mojo, Classic Rock til The Wire.
Begreper som brukes er gjerne «California-breezy folk» og «kosmisk country folk» og name-droppes gjerne i retning av Crosby, Stills & Nash, Wilco, Gram Parsons og Van Dyke Parks.
Med seg har HP Gundersen sangerinnen Maesaceae Pullman (26) fra LA som sin nye partner in crime. Deres strålende nye album kommer ut på Rune Grammofon i Norge i mai.
Med i bandet er Bergens artistadel og på skiva er Marty Rifkin (Bruce Spingsteen, Dwight Yoakam) med på pedal steel og John Thomas (kaptein Beefheart) med på orgel.
www.facebook.com/pages/The-Last-Hurrah-/118910618190763

Billie-RoxanneBILLIE ROXANNE (SWE) KL.22.30
«Feed the Fire er et album om mord og personlige feil.
Hvorfor skal vi bo hos mennesker som skader oss? Hvor lenge kan vi strekke stillhet før eksplosjonen? Og hvordan kan vi til slutt ødelegge alt? »
Opprinnelig fra Nord-Sverige, vokste Billie Roxanne opp med farens country-band og morens jazz-karriere som begge øvde hjemme i stua.
Hun begynte å spille gitar og skrive låter da hun var tretten og flyttet til Stockholm i slutten av tenårene, hvor hun raskt ble signert av Imperial Recordings, og ga ut 2 folk-goth album under psevdonymet Promise and the Monster. Så fulgte et par år i Doomgaze-bandet Stiu Nu Stiu, samt flere samarbeid med band på Stockholms Psych-Folk og Dark-Rock scene.
Våren 2015 er hun klar med det nye albumet «Feed The Fire» som er en videreføring av temaer fra hennes tidligere soloarbeid. Soundet er kompromissløst og drømmeaktig, med høy pitchet vokal rundt en tett kjerne av gitarer og rom-lyder. Albumet blir lansert av Bella Union våren 2015.
www.luger.se/billie-roxanne

Silja-Sol-(Foto-Øyvind-Toft)-wSILJA SOL (N) KL.23.30
Silja Sol snakker rett fram. Hennes observasjoner er direkte, verbale og humoristiske. Hennes debutalbum, «På Hjertet», er en samling spontane poplåter, med folkeinspirerte melodier i et kortfattet punkish format.

Silja Sol rabler ned setninger om kaffefilter på sin mobiltelefon. På Spotify hun spiller sanger fra Arcade Fire og Elliot Smith, Joni Mitchell, James Blake, kong Krule, Ungdomskulen, Fjorden Baby !, Iceage, Cloud Nothings og Debussy. Fra Grieg til ghetto, fra Store P til punk. Sangene på hennes debutalbum er sanger om å leve livet, om kjærlighet hinsides kjønnsdefinisjoner, sanger om deg, ikke ham og henne. Sangen «Stemning» har fått gamle menn til å gråte, venner til å bli elskere, og barn til å le. Utgitt i oktober 2014, har «På Hjertet» høstet strålende kritikker fra noen av Norges største aviser.
www.facebook.com/siljasolen/timeline

Alo-Wala-wALO WALA (DK) KL.00.30
Alo Wala består av vokalist Shivani Ahlowalia og de danske tropisk bass pionerene Copia Doble Systema.
LIVE, leverer Alo Wala levere en eksplosiv opplevelse på dansegulvet med en basslyd forankret i hip hop, tradisjonell indisk musikk, sør-amerikanske rytmer og en andre rekke globale lyder og påvirkninger.

alowala.com/ www.facebook.com/alowalamusic