by:Larm på GAMLA m/ KL.20.30: GENTS (DK) + KL.21.30 9 GRADER NORD (N) + KL.22.30 SIGRID (N) + KL.23.30 JANICE (Swe) + KL.00.30 THE MODERN TIMES (N)

Billetter ID 20 ÅR:                                                                          FACEBOOK-EVENT
Salg av enkeltbilletter Kr.200,- til Gamla, kun i døra hver dag fra KL.19.30. Dagspass for Fredag
eller Festival-pass byttet i armbånd i festivalteltet utenfor Kulturkirken Jakob, gir fri inngang i døra på Gamla fra KL.19.30.

Bylarm-pass kan kjøpes på Ticketmaster.no eller hos Narvesen, 7-Eleven eller ByLarms egen billettbod i festivalteltet utenfor Kulturkirken Jakob.
http://bylarm.no/                                                                            www.facebook.com/bylarm


KL.20.30: GENTS (DK)
Gents er en København-basert duo som består av Theis Vesterløkke og Niels Fejrskov Juhl. De flyttet til Berlin for noen år siden – uten forpliktelser eller planer – men en felles lidenskap for 80-talls synther og trommemaskiner, og endte opp med å skrive musikk sammen. Litt etter litt utviklet de sitt signatursound – programmerte beats, croonende vokal og milde, susende synther.

I Danmark har de varmet opp for blant andre Jaakko Eino Kalevi og pop-yndlingen Vinnie Who. Soundvenue og Noisey har gitt dem mye oppmerksomhet – og vi gleder oss til å se dem på by:Larm i 2017!
LES MER SPOTIFY FACEBOOK

KL.21.30: 9 GRADER NORD (N)
9 grader nord for ekvator finner vi den eksotiske øya, “The pearl of indian ocean” – Sri Lanka – hvor halvparten av bandmedlemmene stammer fra. Med instrumenter som bambusfløyte, tabla og cajon, slår de seg løs med ragaer fra A til Å. Som band debuterte de for første gang under Festspillenes mest fargerike scene RIFF, og har siden spilt på både Hulen, Jazznatt, og på Landmark under festivalen Vill Vill Vest.

Det hele startet med søstrene Mira og Dipha Thiruchelvams fløyte-duo, før Jakob Sønnensyn (bass) og Jakob Sisselson Hamre (cajón) kom til. Musikken er en blanding av baila, flamenco, carnatisk, bollywood og ?jazz. Med mystisk og rytmisk energi, utfordrer kvartetten  bergensernes musikalske vaner med helt nye toner.
LES MER SOUNDCLOUD FACEBOOK


KL.22.30: SIGRID (N)
20 år gamle Sigrid – tidligere kjent som Sigrid Raabe – fikk nylig platekontrakt med Island Records, på bakgrunn av svært solide live-prestasjoner og knallsterke poplåter.
Vi er glade for å ha Sigrid tilbake på by:Larm!
LES MER SPOTIFY FACEBOOK

KL.23.30: JANICE (Swe)
Janice har en stemme og en kulhet som er umulig å ignorere. Hun er 22 år fra Stockholm, men stemmen høres mer ut som Billie Holiday enn en svensk ungfole. Siden hun var liten har hun deltatt aktivt i Tenta Gospel Choir, hvor hun har sunget med både Lykke li, Seinabo Sey, Elias og Sabina Ddumba.

Hennes svale R&B er inspirert av forbildene hennes; Prince, Michael Jackson og Whitney Houston. Hun slapp singelen «Don’t need to» tidligere i 2016, og er klar for by:Larm 2017.
LES MER SPOTIFY FACEBOOK

KL:00.30: THE MODERN TIMES (N)
The Modern Times fra Tromsø er aktuelle med det kritikerroste albumet «This Is The Modern Times» som ble sluppet på Drabant Music i januar 2017. Albumets første singel, «Keyholes & Birds», ble kåret til årets norske låt i 2016 av Bent Inge Hvitstein i Deichmanske Bibliotek. Den andre singelen «Motörhead» er radiolistet på NRK P13, og ble sluppet med musikkvideo der Atle Antonsen glefser i seg en burger i saktefilm. Kvintetten har en unik sound med Magnus Vold Jensens særegne vokal i front, snedige tekster, originale låtarrangement og en enorm spilleglede som gjør bandet til noe av det mest spennende man hører i Norge for tiden.

Bandet legger nå ut på releaseturné med hele 18 konsertdatoer og spiller bl.a. på by:Larm og Trondheim Calling. The Modern Times er kjent for å være et svært solid og underholdende liveband, og gleder seg til å spille for nye publikummere over det ganske land! LES MER SPOTIFY FACEBOOK

«THIS IS THE MODERN TIMES»

«Ujålete, vindskeiv, rett-fra-hjertet-rock er hva dette tromsøkollektivet behersker aller best»
– Dagbladet

«Den rastløse garasjerocken sitter, tight, livlig og spretten som den er»
– Klassekampen

«Rocken er full av energi, med tøffe riff og catchy melodilinjer tydelig inspirert av Pixies og The Strokes»
– GAFFA