by:Larm på GAMLA m/ KL.20.30: JENNIE ABRAHAMSON (Swe) + KL.21.30 ALMA (FIN) + KL.22.30 FOAMMM (N) + KL.23.30 AVANTGARDET (Swe) + KL.00.30 GOAT GIRL (UK)

Billetter ID 20 ÅR:                                                                          FACEBOOK-EVENT
Salg av enkeltbilletter Kr.200,- til Gamla, kun i døra hver dag fra KL.19.30. Dagspass for Lørdag
eller Festival-pass byttet i armbånd i festivalteltet utenfor Kulturkirken Jakob, gir fri inngang i døra på Gamla fra KL.19.30.

Bylarm-pass kan kjøpes på Ticketmaster.no eller hos Narvesen, 7-Eleven eller ByLarms egen billettbod i festivalteltet utenfor Kulturkirken Jakob.
http://bylarm.no/                                                                            www.facebook.com/bylarm
KL.20.30: JENNIE ABRAHAMSON (Swe)
Popgeniet Jennie Abrahamson trenger egentlig ingen introduksjon. Det siste året har hun turnert med Deportees, Peter Björn & John og Peter Gabriel – og har lenge vært en av Sveriges mest spennende artister. Hun slapp singelen «Man in you» tidligere i år, drømmende og storslagent – akkurat der vi vil ha henne. En enkel popmusikk hvor hver låt er som en egen verden, og tekstene speiler utfordringene i nære relasjoner. Dette blir en gåsehudopplevelse live på by:Larm 2017.
LES MER SPOTIFY FACEBOOK

KL.21.30: ALMA (Fin)
Det er fem grunner til å forelske seg i 20 år gamle Alma: Rå stil, tøff attitude, innovative tekster, edgy refrenger og en stemme du ikke kommer til å glemme. Hun omtales som den nordiske motvekten til plastikkpopprinsesser. Hun er en skamløs låtskriver og har skarpe men sårbare tekster. Hun blander klassisk pop med rap-elementer, gammel soul og urbane beats.

– 20-åringer opplever mye for første gang. Det er en periode med ekstreme følelser i begge ender av skalaen, sier hun selv. De intense følelsene skinner gjennom i alle låtene hennes, for ikke å snakke om liveopplevelsen.
LES MER SPOTIFY FACEBOOK

KL.22.30: FOAMMM (N)
Spacegazerne FOAMMM slapp nylig sin debut-EP på Sheep Chase Records. De har fått strålende mottagelse, og kvintetten har fått solid fotfeste på den norske musikkscenen. Med et kreativt repertoar, som ligger i krysningspunktet mellom shoegaze, drømme-pop og psychrock, har de opparbeidet seg et velfortjent godt live-rykte.

Bandet ble unnfanget og født sommeren 2013, da gitarist og vokalist, Chiara Cavallari, trengte en hobby som ikke innebar å finne seg selv på den sørlige halvkule i haremsbukser. Hun fikk med seg fire venner som på har hjulpet henne med å finne seg selv – i lydriket.
LES MER SPOTIFY FACEBOOK

KL.23.30: AVANTGARDET (Swe)
Duoen Avantgardet er mye omtalt i Sverige akkurat nå. Debutalbumet «För många dyra skor och döda ögon» ble produsert av Björn Olsson (Håkan Hellström, Mando Diao, Soundtrack of our lives), ble sluppet i mars og ble svært godt mottatt. Den er unisont hyllet av anmeldere i Sverige, og Germund Stenhag i svensk P3 mener at utgivelsen «vänder blad i rockhistorien». Andres Lokko i Svenska Dagbladet beskriver albumet som «ögonblickligt drabbande» – og Aftonbladet mener det er musikk som er helt nødvendig. Følsom progg med sosialrealistiske tekster som er hentet fra både forstadenes hiphop og underklasseperspektivet. Duoen består av kompisene Rasmus Arvidsson og Patrik Åberg fra Nybro. Sjekk ut «Skaker på tåget» som er listet på P3 i Sverige. 
LES MER SPOTIFY FACEBOOK

KL.00.30: GOAT GIRL (UK)
Goat Girl er en av Rough Trades aller nyeste signinger – og bandet trendet på Twitter allerede ved sitt første singelslipp tidligere i år, med låta “Country Sleaze”. Alle bandmedlemmene er under 20 år, og NME mener de er noe av det absolutt mest spennende fra musikkscenen i London akkurat nå.

Selv er de overrasket over å være der der er nå. De møttes for et år siden, er akkurat ferdig på college – og som de selv sier; «milevis unna alt som er hipt og fresht akkurat nå”. Bandet har omlag tyve ferdige låter (to er sluppet, sjekk ut på Spotify), og hver eneste er en kommentar til det England de har vokst opp i.
LES MER SPOTIFY FACEBOOK