Camp Kandy, Benz, JE Haugfos presenterer: LEE VAN DOWSKI (Cadenza) + NILS NOA + JE HAUGFOS + i Gamlas bakgård: AKIPA + BART + KRUSSE DULL + ASBJØRN E

* F E S T – A L A R M *

Sooooommer`n & Ibiza- sesongen banker på døra !!!!!!!

Jiiiihaaaa

I samarbeid med Camp Kandy, Benz, JE Haugfos & Gamla gir vi dere en av DJ i lekkerbisk-teamet til grometiketten og ikon-varemerket CADENZA i regi av selveste Luciano.

Det er tid for sjøslag igjen, vi kliner til det reimer og rep tåler. Detta blir sykestue og house-musikk fra aller øverste hylle da vi henter inn Luciano & Reboot førstevalgs makker på deres verdensturneer :

* 2 AVDELINGER *
Hovedrom:

LEE-VAN-DOWSKI-(Cadenza)-wNils-Noa-wJE-Haugfors-w
LEE VAN DOWSKI (Cadenza)
+ Nils Noa
+ JE Haugfos

Bakgaard:
Akipa-wBart-wKrusse-Dull-wAsbjørn-E-w
Akipa
+ Bart
+ Krusse Dull
+ Asbjoern E

Hvilken deilig greie det er å få muligheten til å presentere en av de som virkelig har skjønt begrepet » GROOVE » og en av mennene bak dansefot fra barstol til dansegulv.
Lee Van Dowski er i vinden så det lukter svidd langt ned i lilletåa. Gir ut på våryre og smekre delikatesser som Mental Groove, Bpitch Control, Memo, Plak, Defrag, Sound Processing, Mobilee, Leena, Wagon Repair, Soma og ikke minst hjertebarnet og åndsverket til » King Luciano «, Cadenza Records.
Weetamix, Panorama Bar Berlin, Goa, Rexx Club Paris, D Edge Sao Paolo, Raum, Barcelona, Fabric London og alt annet det frydes over gjennom en lett dose gaasehud bare av tanken. Sammen med Sveitseren denne kvelden er Kaptein Sabeltann & Sortebill aka Nils Noa & JE Haugfos. Gutta spiller mye sammen og med litt flaks og en god dag i båsen klarer de mye mulig dekke et trivelig middagsbord til det celebré selskapet.

Sjekk ut noen av hans brutalt dansbare låter som har knekt de hardeste dansegulvs- noettter i øst og vest :

Lee Van Dowski – Go Bowling

Lee Van Dowski & Glimpse – La Cocina Del Cabraan

Lee Van Dowski – Boondock Saints

Bakgården på Gamla denne kvelden har sommeråpning og dette skal selvsagt ikke gå ubemerket hen. Her er det helt enkelt håndplukket en gjeng DJs som ikke bare er knakanes trivelige gutter, de er pokker meg kommet seg opp på et meget lekkert nivå DJ- messig også. Denne bakgården er helt enkelt en perle i en allerede bestilt sommer-sol og vi ser for oss tilstander etter iiiiiiiiskald bayer og snadder-musikk i regi av A-Team. Selve bakgården er nesten verdt turen i seg selv.