CAZADORES + WHILE YOU SLEPT + MINING IN YUKON

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                              FACEBOOK-EVENT

CAZADORES

fra Tromsø spiller alternativ rock med tydelig inspirasjon fra band som The Strokes, The Arcade Fire, The Cure og The Killers. Det musikalske uttrykket er lekent, variert og kan best beskrives som en kombinasjon av atmosfæriske ballader, skarpe riff, glassklare popmelodier og store refrenger. Låtene er varierte, mangfoldige og preges av kompromissløst attack, driv og musikalske brytninger. Musikken dreier fra det befriende enkle og direkte, til det pompøse og episke universet som blant andre …And You Will Know Us By The Trail Of Dead, Jane’s Addiction og The Maccabees kommer fra. Cazadores er et unikt, solid og tight liveband som på kort tid har etablert seg som et av de mest spennende rockebandene som har kommet fra Nord-Norge på mange år. Bandet har en solid rytmeseksjon, en karakteristisk gitarsignatur, og består av et persongalleri som formidler bandets attityde og ambisjon med stor selvsikkerhet.
www.nrk.no/urort/Artist/cazadores/default.aspx

WHILE YOU SLEPT
ble dannet i 2007 og henter sin inspirasjon fra band som Radiohead, Sigúr Ros og Queens Of The Stone Age.

Vakre melodier fusjonert med pumpende energi, låter som byr på alt fra nydelige harmonier til pulserende gitarriff, balanse mellom det vakre og det rå. Kvintetten While You Slept trives aller best midt i mellom det lyse og det mørke, det myke og det harde, og det er her du finner bandets særpreg.

Bandet er aktuelle med deres tredje singel «Throw The Dog A Bone», som lenge har vært lista på P3. Debutalbumet slippes i August 2012.
www.nrk.no/urort/Artist/WhileYouSlept/default.aspx
open.spotify.com/artist/3DgOwlfH9cNxJ9e2CAenrQ

MINING IN YUKON
spiller melodiøse popmelodier innpakket i et drømmende shoegaze-aktig lydbilde, der hele følelsesregisteret virkelig blir tatt i bruk.

Bandet har opparbeidet seg et solid liverykte, og har tidligere blandt annet varmet opp for både Datarock og Honningbarna. Mining In Yukon er også booket til Buktafestivalen, hvor de spiller for andre gang denne sommeren (!)

Følg linken for å sjekke ut to låter fra bandets kommende EP
www.nrk.no/urort/Artist/MininginYukon/default.aspx