CLUB LARM 2009 – SHOWCASE 1 : KL.21.00: Aina Negaard Nilsen + KL.21.45: Airbag + KL.22.30: Gustu + KL.23.15: Sigrun & the Kitchen Band + KL.24.00: March Brown

KL.21.00 AINA NEGAARD NILSEN

skriver sanger om livet, døden, kjærligheten, hatet, himmelen og alkoholen.
På nittitallet var Oslo basen med bandet «Runaway Goldfish».
Etter 7 år som hardcore-musiker dro hun i 2003 til Tyskland og dannet folk/country/blues-duoen «Sunday Revolution», og gjorde flere hundre gigs i begge land. Nå har hun gått solo med eget materiale og har i hovedsak opptrådt alene på scenen med akustisk gitar, men til ByLarm er Roots-soundet utdypet med band og farglagt med mer rock og punk.
www.myspace.com/ainanilsen

KL.21.45 AIRBAG

Prog-Rocklaget Airbag springer ut av sideprosjektet The Pink Floyd Experience.
Classic Rock Magazine mente de låt som Coldplay spiller Pink Floyd da de anbefalte skiva «Sounds That I Hear» fra 2006. Denne ble lastet ned hele 11.000 ganger.
Populær ble og fjorårets EP «Safetree med hele 4000 nedlastinger de 2 første måneder.
Skiva er nå trykket opp og til salgs.
www.airbagsound.com

KL.22.30 GUSTU

Gustu er av flere betegnet som en krysning av A-HA og black metalbandet Dimmu Borgi.
Veien fra Østerdalen til Hollywood synes å være ekstra kort etter at plateselskapet 272 Records der borte oppdaget bandet på Youtube.
I skrivende stund blir låta «Love/Hate Collide» gitt ut på en samleplate som skal spilles på femti collegeradioer over hele USA og markedsføres hardt i California og på resten av vestkysten. Den siste tiden er tilbrakt i studio for å lage en skive som nå og blir utgitt i Kina før året er over.
Platen blir gitt ut i 10.000 eksemplarer og vedlagt et av Kinas største musikkkmagasiner.
I skrivende desember stund har trioen ligget på første plass på Topp 8 på NRK P1 (HO) i to uker og har hatt nesten dobbelt så mye stemmer som andre plassen begge ukene. GUSTU debuterte på lista som utfordrer for tre uker siden og gikk rett til topps første uken.
www.myspace.com/gustumusic

KL.23.15 SIGRUN & THE KITCHEN BAND

«Harstadjenta Sigrun Loe Sparboe, er en musikalsk personlighet det er lett å legge merke til.
Det er noe med både med lydbildet og nærheten i sangene som sjarmerer.
Det er melodisk, lett og lyst. Og litt melankolsk på en søt møte»
Det er å håpe at Sigrun og bandet ikke blir borte i flommen av unge, talentfulle musikere i markedet for tida.»
www.myspace.com/sigrunandthekitchenband

KL.24.00 MARCH BROWN

March Brown ga ut debutalbumet «A grand day for March Brown» i mai i 08. Som pop/rockeband med countrytoner og originalt brygg innspirert sen 60/tidlig 70-talls rock, har albumet høstet glitrende kritikker, radiospilling og festivaljobber.
I november 08 slippes radiosinglene «Picture» og «Silverdrops», Innspillinger til nytt album er også igang med planlagt release i mars/april 2009.
www.myspace.com/marchbrownmyspace