CLUB LARM 2009 SHOWCASE 6: «EN BEAT AV FINNMARK» Presenterer KL.16.00: Johan Sara Group + KL.17.00 Astatines + KL.17.50: Duollva Duotter + KL.18.50: Cyaneed / CLUB LARM 2009 – SHOWCASE 7: KL.22.30: Pristine + KL.23.15: Ribozyme + KL.24.00: Good Time Charlie + KL.00.45: Fatboy (Swe)

SHOWCASE 6 KL.16.00:

«EN BEAT AV FINNMARK» PRESENTERER:
Hermetikken næringshage og Musikk i Finnmmark

En beat av Finnmark har som mål å vise noe helt annet, nemlig Finnmark akkurat som det er.
«Alt du tror om Finnmark er sant», alle myter og stereotyper er på et eller annet nivå sanne. Og det er helt greit, faktisk kan vi si at typene våre er noe vi er stolte av. Men det er ikke alt. Finnmark er så uendelig mye mer – se på Cyaneed, Petter Carlsen, Millmoore , Duolva Duottar og Mufistar 2008 Astatines.

Lørdag under By Larm kan du bli revet med av rockbølgen fra Finnmark med 5 fantastiske artister. De er klar for å bli eksponert for et kritisk og kvalitativt oppegående publikum, og vi er sikker på at publikum vil kjenne den nye pulsen fra Finnmark.
www.mufi.no

KL.16.00: JOHAN SARA GROUP – Punkjoikjazz fra Mazé – Årets artist fra Sapmi music

Johans Sara group har med mange anerkjente musikere eksistert siden 1994. Bandet lanserer sin nye CD Orvo våren 2009. I samarbeid med Sapmi Music skal Johan Sara promoteres internasjonalt på festivaler i Norge og en turné i Europa

Johan Sara griper tak i den samiske tradisjonsmusikken og strekker den så langt som mulig. Det lykkes han utrolig godt med. Han drar joiken inn i punken, før han trekker den baklengs inn i elektronikaens underlige univers. Bandet presenterer heftig PUNKJOIK JAZZ fra Mazé som garantert vil gi publikum bakoversveis.
www.myspace.com/johansarajr

KL.17.00: ASTATINES – Industriell feskværsrock fra Båtsfjord

(Foto: Knut Aaserud)
Vinner av Mufistar 2008 – punk/progrockbandet fra Finnmarkskysten med et enormt driv og er like unik og sjelden som grunnstoffet de har hentet bandnavnet fra. Garantert en av de store overraskelsene.
www.myspace.com/astatines

KL.17.50: DUOLLVA DUOTTER – Skitten rap fra Vidda

Rapgruppa fra Kautokeino som gjorde rent bord i utmerkelser i fjor. Årets unge samer 2007, Mufistar 2007 og finaleplass i Norske Talenter på TV2.
De har nå vokst et alen som liveband og har med seg nye låter i flighten til Oslo.
www.myspace.com/duolvaduottar

KL.18.50: CYANEED – Et Live band i en helt egen klasse avlsutter Beat av Finnmark

Rockejentene som slapp sin første CD i november er klar for en forrykende avslutning av Beat av Finnmark. Underskog skrev sist de var på By Larm: Helt utrolig. Kvalitet og styrke. Enorm sceneopptreden! Moro moro moro!
www.myspace.com/cyaneede

SHOWCASE 7 KL.22.00:

KL.22.30: PRISTINE

(Foto: Willy Rundmo)
Pristine oppsto i 2006 og er et pop/rock band ulikt alt annet basert på en røffere sound, frontet av vokalist Heidi Kristine Solheim. Bandet elsker 70- talllet og blander inn en dose pop fra 2008, hvor både intense ballader, med kun bass og vokal og mektig og hårreisende rock løfter taket på et hvert lokale. Bandets første E.P., «Make Way», i 08 ble spilt inn i Trondheims Brygga Studio med super produsenten Pål Brekkås (Marthe Valle, Texum) og hans kyndige fingre bak spakene. EP´en fikk knallbra anmeldelser med bl.a. ternignkast 5 på www.tromsoby.no/node/3243
www.myspace.com/pristinemusic

KL.23.15: RIBOZYME

(Foto: Knut Aaserud)
Ribozyme startet i 1998 og er et av Norges mest aktive undergrunnsband. Første EP var ute året etter og en opptreden på by:larm i 2000 påfulgte. Siden den gang har bandet selv gitt ut 3 album og gjennomført over 200 konserter i Norge og Europa. Høsten 2005 gjorde de sin første europaturnè med opptredener i Tyskland, England, Tsjekkia og Slovenia. I løpet av denne turneen ble grunnlaget for Ribozymes tredje album «Blacklist Mercy» lagt. Albumet ble gitt ut på egen label i Norge høsten 2006, og i resten av Europa høsten 2007 gjennom Indie distribution / Plastichead. Nytt album gis ut i februar 09
www.myspace.com/ribozymenorway

KL.24.00: GOOD TIME CHARLIE
Good Time Charlie (GTC) feirer i år sitt 25-års jubileum med nye plate – «Mojo Energy». Bergensbandet GTC er viden kjent for sin dedikerte og respektfulle formidling av musikalske tradisjoner og stilarter. De regnes i Norge som et pionerband for autentisk rhythm & blues, noe de har høstet både nasjonal og internasjonal anerkjennelse for.

Med «Mojo Energy», har bandet tatt et steg i en helt ny retning. Musikken blir nå definert som Garage Soul – en sammensmelting av 60-tallets intense
garage rock, og den eksplosive og energifulle autentiske soulmusikken.
Gjør deg klar for et potent 60-talls lydbilde med intens vokal, røft munnspill,
skitne gitarriff, dyp bass og drønnende trommer – kort sagt GARAGE SOUL.
www.myspace.com/gtctcb

KL.00.45: LADY MOSCOW

(Foto:Brand)
Lady Moscow er en hardtrampende bande som setter sin ære i å presentere et radbrekkende eldorado av sjangere. Fruen flørter hemningsløst med folk, rock, jazz, country og tango mens musikantene på scenen hoier og svetter seg gjennom repertoaret. Lady Moscow slapp sitt debutalbum «Barrel Dance» høsten 2008, og har høstet meget gode kritikker for dette, men først og fremst er dette et band som bør, må og skal oppleves live.
www.myspace.com/ladymoscow