CREMASTER – Årsfest med norsk rock samt noe juks på engelsk + 10 KVADRATS orgie med coverlåter

BILLETTER KR.100,- I DØRA FRA KL.21.00 – IKKE FORSALG
FACEBOOK-EVENT


CREMASTER har i flere år samlet et større miljø rundt seg med store fester på både Pigalle og Soria Moria, men ønsker nå å utvide enda litt og satser på at festen fortsetter på Gamla.
Siden 2001 har de latt seg inspirere av norske band som siden 80-tallet som har preget Rock’n Roll her til lands.
Ikke minst sto de “4 store” DumDum Boys, Jokke, Raga og deLillos Cremaster nær i de første spede år hvor kvartetten kjørte seg fast i cover-sjangeren,
men heldigvis ga sansen for heltenes låtsnekkeri etterhvert Cremaster trua på at de like godt kunne greie å mekke låter sjæl,
bare de beholdt de smittende “sing-a-long”- faktorene og party-eimen inspirasjonskildene har gitt de.

“Pearls For Pigs”, bandets første demo ble spilt inn i Top Room høsten 2009 og inneholdt 6 låter som Dandy (gitar & vokal), the Skull (bass), BB (trommer) og Dr.Love (gitar & vokal) har lagt ut sin noe primitive rå-teip på her:
www.myspace.com/cremasternorge

10 kvadrat er et konsept som har blitt drevet ut av hvileløs henging og slenging. Alt dette bandet trenger er 10 kvadrat for å spelle, de vil ikke ha verken mer eller mindre. Her får publikum oppleve en orgie av låter som kan få bestemora di til å bevege seg opp av godstolen.

10 kvadrat oser av spilleglede og fet rock som får kara til å ønske de var like rå som dem og jentene til å veive med lankene og ønske at typene deres var like sexy, hotte og flotte som de!!
Skikkelig rock på sitt beste vil sikkert noen si, mens andre helt sikkert vil hevde at dette er like mye kultur som rock! 10 Kvadrat er naturelle og flerkulturelle, sensuelle og kontroversielle.


Gutta spilte på Gamla samme tid i fjor og fylte stedet til randen! Løp bort på fredag og få en god musikkopplevelse, masse folk og god stemning!