CYANEED – Finnmarks Fashion-Punx nr.1 feirer turné-finale med Gitar-Rock & Trommer-duoen TRAINED TO BITE

BILLETTER I DØRA FRA KL.21.00 – IKKE FORSALG!

CYANEED
Finnmarks-bandet Cyaneed har nå lagt fra seg boblebuksa og trekt sørover, inntatt kollektiv, og skal kjøre fullt show i hovedstaden!
Med  vårens utgivelse av albumet «Dr. Daniel» i ryggen har Cyaneed hatt et langt konsertår med klubbjobber og festival-opptredener i blant annet Tyskland, Nederland, England.
Dette avsluttes nå med en dundrende finale på Gamla fredag 10. desember sammen med duoen Trained To Bite.

Surferosa-trommisen Henrik Gustavsen er nå et integrert medlem av bandet, og de gleder seg veldig til å få vist dere showet som de har øvd på i høst mellom alle spillejobbene. Ny kleskolleksjon er nettopp kommet fra trykken, og det ryktes om at den berømte Cyaneed-paraplyen blir å finne i butikken.

Ingen går fra en Cyaneed-konsert før den er over. 20-åringene har hovedsakelig markert seg som et knallsterkt liveband, noe som fulle hus på både John Dee, Rockefeller i Oslo, og The Cavern Club i Liverpool har bekreftet. Ikke minst ble forrige konsert på Gamla en suksess under Club-Larm i 2009 da Jello Biafra fra Dead Kennedys dukket henrykt opp og mente Cyaneed sto for noe av den beste punk-rocken han hadde hørt på mange år.

Cyaneed ønsker gamle og nye venner velkommen til Gamla lørdag 10. desember!
Hold på sokkan og ta med kjentfolk, det her blir kos! :)

Cyaneed har gitt ut tre album, og spilt live i sju år. Sjekk musikken på iTunes eller Spotify.
www.youtube.com/watch?v=U4y3N8jfB0M&feature=related
www.facebook.com/cyaneedband
www.myspace.com/cyaneede


TRAINED TO BITE

tok sine aller første skritt under et gudsforlatt menighetshus høsten 2008.
Duoen består av Kim Andre Skarsgård (vokal, gitar), og Julian Andreassen (trommer, vokal), mener selv de har funnet opp et remedie  av rock som vil få folk til å danse, vrikke taktfast med hoftene, eller bare foreta seg smakfulle bevegelser med et smil om munnen.
www.myspace.com/trainedtobite