DE DAGLIGE BRØD lar rockedeigen heve og gjærer med ZEPHIRE´s re-union…

Billetter Kr.100 i døra fra KL.20.00                                             FACEBOOK-EVENT
De-Daglige-Brød-w
DE DAGLIGE BRØD
populært kalt DDB, er verken et bakeri eller en produsent av filmer med tvilsomt innhold. Det er ganske enkelt et rockeband bestående av en gjeng fra Kristiansand. Som så mange andre sørlendinger er det Oslo som er deres borg, og det er i hovedstaden brødet har fått heve siden 2010.

I løpet av disse årene har tre blitt til seks og låtkatalogen fått est seg stor og feit. Sangene fremføres på stødig bokmål fra bandets eksentriske vokalist omkranset av fem disipler som vet å traktere sine utvalgte instrument.

Bandet slapp EP`en «Musikk, Frans og Drama» i 2013, og den er å finne på alle digitale musikktjenester. De gir også ut en maxi-single i løpet av kort tid.

Skulle DDB ese seg for store og komme til himmelen er sannsynligheten stor for at de vil havne i samme bygård som Gartnerlosjen, Jokke og Raga Rockers. Men ikke tro dette er en billig kopi, nei her er alt laget fra bunnen av med kjærlighet og en rekke hemmelige ingredienser du aldri få smake om du ikke tar turen til Gamla lørdag 15. februar.

Ta med en venn og en hundrings – vi sees!
www.facebook.com/dedagligebrod

Zephire-wZEPHIRE
så dagens lys for nesten 10 år siden, men har ligget i dvale i snart to år. Det er derfor gledelig å melde at bandet har åpna øya, rista av seg støvet og kommet ut av hulen for en større reunion-konsert.

Zephire er en vakker kvinnestemme akkompagnert av fire karer på strenger og trommer. De har alle ulike musikalske bakgrunner og bringer med seg sine særegenheter i en blanding som kan beskrives som lettlikelig poprock.

Zephiremedlemmene kommer for øvrig fra kystbyer spredd nedover sørlandskysten, foruten trommisen som vokste opp blant ville dyr i en dyp skog på vestlandet.

Konserten på Gamla blir en sjelden mulighet til å se og høre Zephire live igjen. Låtene vil være en blanding av gamle og nye, som representerer bandets ulike perioder.
www.facebook.com/pages/Zephire/24746019769