DEATHTRACK + DIRT INC + FORBANNA

Billetter Kr.100 i døra fra KL.21.00                                               FACEBOOK-EVENT

DEATHTRACK
har holdt det gående siden de først møttes i en mørk bar i Oslo i 2007. Siden den gang har bygdeguttene fra Kvinesdal byttet ut en av sørlendingene med en gitargud fra Nord-Norge. Fortsatt er det den tidligere Bloodscorn-trommisen Zyborg som sørger for at bandet låter som ragnarock.

I 2009 ga bandet ut sin første plate, på egen label. I februar i år ble platen lansert i Europa, og den har allerede høstet gode kritikker i Tyskland og Østerrike – i tillegg til radiospilling.

POWERMETAL.DE
– Hele albumet er et rock and roll-party!
8,5/10

DAREDEVILRECORDS.DE
– It is really no filler on that record and a big surprise to listen to it! And THE SOUNDS OF VIOLENCE is the next hit in the underground! This is total Rock! Fresh and full of power! Listen to it and get addicted!
8/10

DARK-FESTIVALS.DE
– Hvordan høres deres blanding av Hard Rock og Thrash Metal ut? Fordømt bra!
7,5/10

BLOODCHAMBER.DE
– Deathtrack dunster av Whisky, og presser gasspedalen i bånn!
7/10
www.myspace.com/thesoundsofviolence

DIRT INC
Resultatet av fem musikere med svært forskjellige inspirasjonskilder gjør Dirt Inc. til en smeltedigel av rockens dominerende uttrykk de siste 4 tiår. Det instrumentale strekker seg som en flyvetur fra det svevende 70-tallet, innom 80-tallets glamorøse L.A-rock før den tar en kraftig dukkert i 90-tallets rufsete grunge epoke, og kommer opp skitten og forbannet i det nye tusenåret med vokalist Lars Eriko snerrende som et potensielt avkom av Ozzy Osbourne og Dave Grohl.

Dirt Inc har fått strålende hjelp av produsent John Agnello ( Bruce Springsteen, Cyndi Lauper and Mick Jagger, Turbonegro, Madrugada, Soundtrack of Our Lives, Dinosaur JR.)  og Svenska Grammofonstudion til å få spilt inn en etterlengtet EP.

Skiva er masteret av George Marino, som har gjort bl.a. Guns N Roses, Metallica, AC/DC, Bon Jovi +++
EP-en har planlagt release i løpet av denne høsten.
Ta også en titt på http://nwonr.squarespace.com/2011-08-08-dirt-studio-report/ for å få en oppdatering på hva som er gjort i studio.
www.facebook.com/dirtinc

FORBANNA
«Bandet ble dannet en gang i 2006, jeg husker ikke når, men jeg husker hvorfor. Vi satt hjemme i sofaen og zappet på TV’en og stoppet tilfeldigvis opp på på TV2 der de viste kvinnefotball på TV. Jeg tror kanskje det var cupfinale mellom Røa og Asker eller no. Etter at vi hadde sittet, som mer eller mindre de eneste tilskuerne(det var jo ingen på tribunen ihvertfall), å sett på kampen en stund hadde stemningen gått fra å være komisk og lattermild, til frustrasjon over hvor dårlig dette var. Noe måtte gjøres, noen måtte si i fra og Forbanna ble dannet, som et medium for de problemene i samfunnet som mange andre lett overser.
www.myspace.com/forbannaa