DELVOID – skiveslepp av spooky mørkt Prog-Metal og Post-Rock univers….

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.100 I DØRA FRA KL.21.00         FACEBOOK-EVENT
Delvoid-w
DELVOID
inviterer ENDELIG til release-konsert. Måneden er november, stedet er Gamla, og publikum er DEG, hvis du vil. Dette blir en super fredagskveld med rolige fine stemninger, nye hits, gamle slagere, allsang i skeive taktarter og ikke minst skikkelig progga riff og mye trøkk.

Fra Oslos utkant, har Delvoid de siste syv årene opparbeidet seg et rykte for å levere intense, energiske og dynamiske liveshows. Musikken spenner seg fra støyete lydmur, til sårbare vokalmelodier, til mastodonte riff, komponert med smak for detaljer og knep. De søker samme hval som Tool og Sigur Ros, men tar med seg sin egen klype psykedelia og minimalisme på jakten.
Delvoid-(Live)-wMed debutalbumet “Delve” som ble sluppet høsten 2011, kunngjorde de seg selv som ambisiøse nykommere innenfor den alternative rockens sfære.
Etter utgivelsen av «Delve» har de spilt diverse norske festivaler, arrangert små bortgjemte konserter i skogen, og komponert filmmusikk til dokumentarfilmen «First Contact» av Johan Wildhagen, som omhandler isolerte folkestammer i den sør-armerikanske regnskogen.
https://soundcloud.com/delvoid

Delvoid-cover-wNå, fire år senere er de klare for å slippe sitt andre studioalbum «Serene», som er lagt opp til å bli en altomsluttende opplevelse. I den nesten tre år lange arbeidsprosessen har Delvoid vært kompromissløse og ikke spart en krone på sin musikalske reise inn i prog-rockens og post-metallens dype oseaner. Med en lang rekke gjestartister, inkludert fiolinist Ole Henrik Moe og flere musikere fra Oslo filharmonien, er «Serene» et episk, vågalt album som ruller inn på 75 minutter. Lyrisk tar «Serene» for seg tema som blant annet utviklingspsykologi, moderskap og desillusjonering, som også reflekteres i Roland Goksøyrs fantastiske artwork, som spesifikt er malt i møte med bandets musikk. Delvoid er nå klare til å slippe «Serene» løs blant folket og det vil bli kolossalt.
www.facebook.com/delvoid