DIRT INC. + NASTY REPUTATION – Dobbelt singleslipp

BILLETTER KR.100 I DØRA FRA KL.21.00                                FACEBOOK-EVENT

DIRT INC.
ble dannet i 2008 og har siden den gang jobbet med å finne sin formel for hard og fengende Rock N’ Roll. Debutskiva skal etter planen skal slippes høsten 2013.
8 februar på Gamla markeres det første av 4 slipp fra albumet,- med låta «Jenna Jameson», en rock n roll låt med et groove ala Guns N Roses «Mr.Brownstone» og Aerosmiths «Walk This Way», tilsmykket med en snerrende Beastie Boys Vs. Pantera aktig battlerap .

På «Jenna Jameson» vekker Dirt Inc umiddelbar oppsikt med sitt u-norske, dog klassiske rock n roll sound. Låten er en lyrisk salve fremført som et snerrende «battlerap» av sanger Lars Eriko som tar et saftig oppgjør med dagens livescene, platebransjen og det aktuelle Idol-sirkuset som nok en gang er på plakaten til manges vrede.

Etter flere studiosessions, bl.a sammen med superprodusent John Agnello (Madrugada, Turboneger) i Gøteborg (SGS) og New York, signaliserer nå bandet at de har kommet for å bli: «Låtene blir utviklet og forbedret hele tiden, men vi har nå ferdig materiale til våre to første album. Vi har funnet vår sound, og bedrer kontinuerlig våre ferdigheter som låtskrivere. Planen er å slippe nye singler med 2-3 mnd mellomrom de neste årene, og samtidig turnere så intensivt og bredt som overhodet mulig.» sier Lars Eriko.

Låta gis ut på Astma Records og blir tilgjengelig på Youtube, Spotify, Wimp og I-Tunes.
www.dirtinc.net

www.facebook.com/dirtinc
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hg3EF5xYVgM[/youtube]

TA MED CASH: Det blir salg av splitter nye Dirt Inc. T-shirts!!

NASTY REPUTATION
er sleazerock debutantene Nasty Reputation fra Trondheim som slipper sin første singel «Wild at heart», en kompromissløs rockelåt med et rett i trynet refreng og en høytflyvende gitarsolo som lar minnet gli tilbake til det glamorøse 80-tallet.

Nasty Reputation består foruten frontmann Nasty Anderson bl.a. verdensvante røvere som Billy McBarbie (Slömber/Sugar Louise) og Baard Bye fra Los Angeles-bandet Tattooed Millionaires.
www.facebook.com/pages/Nasty-Reputation/103657113075287
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y9ZlGqkwOsU[/youtube]