DO YOU LOVE MELENA feirer ny skive, sammen med CALL:VEGA

do-you-love-melina-wDo you Love Melena? slipper sin debut-EP 30. mars, og besøker Gamla denne fredagen for å feire med fansen.

«Landskapet Do you Love Melena? pløyer, består ikke av urørt mark – snarere av en gatejungel med stripete bleike indie-gutter som definitivt trenger en dose testosteron.
Så hva nå med et band som blander uflidd villskap med beinhard struktur og den progressive rockens sans for kreativ bruk av tid og rom?

do-you-love-melina2-wDo you Love Melena? har ett bein plassert i hardcore-bøtta og det andre i prog-bøtta, og disse svinges opp til synergisk knyttneveslag. Selv om DYLM? tåler å bli nevnt i samme utpust som The Mars Volta og Mastodon, har kvintetten, ved hjelp av sprikende interne referanser, funnet sitt eget musikalske fotavtrykk, et fotavtrykk som gir deg fantomsmerter i sjangerkunnskapen du trodde du hadde.»
Smokin’ Frog Records, mars 2009.

Screaming As We Speak består av fire låter, som ved hjelp av dynamikk og kompromissløshet, masserer og grisebanker trommehinna på en gang, og gjerne gang på gang.
www.myspace.com/doyoulovemelena

Gratis skive til de 100 første,
så sørg også for å få med deg brilliante Call:Vega, som starter kveldens show. Call:Vega er et av Oslos mest spennende band om dagen, som gjør seg bemerket med pirrende live-shows mens vi venter på albumet som er under innspilling.
www.myspace.com/callvega