Dobbel Køntrilykke m/ skranglekoret KORSABRURA (x 22) og BRETTON WOODS verdenspolitikk..

,

BILLETTER ID 20 ÅR, KR.100 I DØRA FRA KL.20.00         FACEBOOK-EVENT
Korsabrura
KORSABRURA
er kvinnekoret som byr på uvanlig store mengder trøkk, klingende harmonier og låter som får deg til å trampe takta. De kommer ramlende fra Vegas og entrer scenen under ledelse av Kjetil Schjander Luhr.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T8iK425-cXI[/youtube]
Akkopagnert av et spenstig skrangleband byr de på sine tolkninger av country- og rockeperler fra artister som David Bowie, The White Stripes, Emmylou Harris og Gram Parsons. De har tidligere fylt Internasjonalen, Kulturhuset og Gamla til randen – nå gleder de seg til å gjenta suksessen.
FACEBOOK
Bretton Woods
BRETTON WOODS
er et av svært få band som opererer innenfor sjangeren Developing Country. Denne sjangeren har vist seg å ha appell både hos politikere, intelligentsiaen, bistandsorganisasjoner og helt vanlige køntrifans. Bandet skriver sine egne låter, som handler om både politikk og kjærlighet, eller en kombinasjon av de to, ofte med døden som utfall.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=I7mS3z9kFts[/youtube]
Bretton Woods har eksistert siden 2004 og har gitt ut fire studioproduksjoner, «I wanna work for an NGO» (2008), «The White Elephant Album» (2011), «A Fistful of Zim Dollars» (2013) og «I’ll Cross the Mainstream» (2015). De ryktes at en rykende fersk EP er like rundt hjørnet. Kari Svendsen, Thomas Hylland Eriksen og daværende utviklingsminister Heikki Holmås har opptrådd som gjesteartister for bandet, og Knut Nærum har uttalt at “Bretton Woods gjør det samme for country and western som Public Enemy og Gatas Parlament har gjort for rapen.”
WEB

Dette har du lyst å heve glasset til!
Velkommen!