DOLLS OF DISASTER – «Lansering» + HOLLOW

Billetter Kr.100 i døra fra KL.20.00                                             FACEBOOK-EVENT

Infinity-vokalist Birgitte Moe gjør Metal-comeback med programleder Morten Skovdahl.

Infinity-vokalist Birgitte Moe har tatt ut tyggisen og dekket til magen.

Etter en lang pause fra rampelyset er hun endelig tilbake -i ukjent stil.
90-tallets dance-dronning har blitt voksen og har byttet ut uhøytidelige poplåter, med følsomme tekster akkompagnert av dundrende metall.
Fremført av en av norges vakreste sangstemmer, skaper dette en rocka og catchy kontrast, som dundrer innover øregangene og klistrer seg til hjernebarken.

Etter ungdommens naive og høytsvevende suksess trengte Birgitte dybde og tyngde. Hun hadde en drøm om å starte sitt eget metall-band. Helt siden 1992 har hun skrevet og spart på egnede låter, og i dag sitter hun på nok materiale til å fylle bandets tre første album. Minst. Så etter å ha lett land og strand rundt etter den perfekte besetningen, er hun nå stolt av å kunne presentere Norges nye metall-håp «Dolls of Disaster».

Bandet leverer melodisk metall på sitt beste, og Birgitte selv beskriver musikken deres som «følsom, melodiøs, dramatisk, tidvis sint, kommersiell, ballehard og raggete».

Med seg på laget har hun trommis, tv-gründer og programleder Morten Skovdahl, kjent fra blant annet NRKs «Ta en Tattoo» og «Pimp My Ride Norge».
Bak gitarene regjerer Mindtech gitaristene Thor-Axel Eriksen og Marius Giller Belseth.
Og på bass og kor finner vi den mørke og mystiske Linda Yuen.

Etter 20 års modning slipper endelig «Dolls of Disaster» til høsten sitt debutalbum, «Disaster Ever After», skrevet og produsert av Birgitte Moe, med Jesper Borgen som co-produsent.

Først ut er den kommende hiten «Guide me through the night» som lanseres med knall og ball på Gamla den 24. mai ..
www.facebook.com/dollsofdisaster

Singelen blir i første omgang sluppet digitalt, og kan blant annet kjøpes her:
Itunes /
Last FM  / Amazon.com
+ 30 andre digitale distribusjonskanaler…
Dolls of Disaster har også nylig levert vignettmusikken til programmet
Pimp My Ride Norge  som for tiden sendes på Viasat 4.

HOLLOW
er et metallband fra Stange som virkelig spiller metal som det skal gjøres: Knallhardt.

Med sitt andre plateutslipp har Hollow virkelig begynt å skape et navn i det norske metalmiljøet. ”Between the lines” leverer old school metal som er inspirert av de store, og da snakker vi Slayer, Ozzy og Pantera. Platen har fått gode kritikker over hele landet, og som P3.no skrev i sin anmeldelse: ” Hollow gjør metalen sin på gamlemåten. Ikke noe fancyschmancy studiotrickery. Dønn ærlig heavy metal”. Headbangerfaktoren vil definitivt være til stede og etter det kritikerne har å fortelle så vil de bringe med seg et saftig liveshow! Det er bare å stille opp, for det kommer til å bli en helt sinnsyk kveld!
www.facebook.com/pages/Hollow/104330225104