BILLETTER KR.100,- I DØRA FRA KL.21.00                            FACEBOOK-EVENT

DUGG hadde en meget vellykket release konsert på Gamla i Oslo 19. november 2011, med et fullt hus og god stemning.
Derfor er det gøy for vår del å igjen kunne presentere denne supre kvartetten med ringrever innen norsk pop-rock, samtidig som vi håper at enda flere nå oppdager musikken deres.

DUGG er et nytt, norsk band som spiller egenkomponert rock med norske tekster. Alle medlemmene har passert 40, og mange vil kanskje plassere musikken i sjangeren ”voksenrock”, i denne forbindelse ment som en positiv betegnelse.

DUGG ble startet av vokalist og frontfigur Erik Bakk i 2010. Øvrige medlemmer er Lars Grande (bass), Staffan Lindell (trommer) og Per Myhre (gitar). Da Erik tok kontakt spilte Lars og Staffan i prosjektet Sub Division. Erik hadde da i en lengre periode forsøkt å få med Per på prosjektet, men etter en periode med massiv telefonterror – og etter å ha skjenket Per på en sommerfest, ble også han med og DUGG var fulltallige.

Etter hvert som bandet fant sitt musikalske uttrykk, oppdaget DUGG at de hadde noe som fortjente mer enn et rent hobbypreg. Bandet skaffet nytt øvingslokale der de kunne øve opptil 5 dager i uken, og etter å ha arbeidet frem et stort antall låter bestemte de seg for å lage en EP.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z5QrztSOjyY&feature=youtu.be[/youtube]

Grunnet finanskrisen i Irland fikk DUGG muligheten til å legge innspillingen av debuten ”Endelig” til et av Europas beste studioer: Grouse Lodge Studios i Irland. Her har artister som Michael Jackson, Muse, R.E.M, Manic Street Preachers, Gary Moore, Snow Patrol og Bonnie Raitt også vært å spilt inn.

EPen ”Endelig” er produsert av DUGG, og bandet korer og spiller alle instrumenter selv. Lyden på innspillingene ble skrudd av Colin Murphy og Neil Cathcart. Platen, som gis ut på eget label (Dugg musikk), distribueres i samarbeid med CD Baby.

DUGG har fokus på å lage musikk med gode, norske tekster, sterke melodier og gode riff, og er absolutt et radiovennlig band. Bandet trives også godt på scenen, og har mottatt svært gode tilbakemeldinger fra konsertpublikum.

I 2012 vil DUGG spille flest mulig konserter i Norge, og vil bli å se på en rekke scener på Østlandet, men også enkelte andre plasser i vårt langstrakte land. Det blir også en retur til Irland for inspilling av nye låter høsten 2012, der et av høydepunktene blir en konsert på ”Button Factory” i Dublin.

Hør låtene på iTunes og Spotify ved å søke etter DUGG, eller på
www.cdbaby.com/cd/dugg1

www.duggoffisiell.com
www.facebook.com/pages/Dugg/186979911314371

Kontakt manager Hanne Twedt Berli
Tlf.  99 51 26 12
management@duggoffisiell.com